Ocena wątku:
- 1 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Kupno Wigry 3
|
Autor |
Wiadomość |
Szczepan93
Nowy
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/nowy.png)
Liczba postów: 15
Imię: Michał
Pojazd: Inny
|
RE: Kupno Wigry 3
Oh, faktycznie Sokół i Turing robią wrażenie! Widzę, że Sokół utrzymany w klasycznych klimatach, czekam co wyjdzie z Turinga, bo tak jak i ja chcesz przy nim odbiec od szablonu ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) Ma bardzo ładny, delikatny kształt. Nie wiem czy kiedyś sam nie zrobię dziewczynie prezentu. Bardzo spodobał mi się też motyw malowania gąbką!
Chyba muszę faktycznie poszukać tych rowerów na złomowiskach, jeśli różnica cen jest aż tak widoczna. A nie zaprzeczam, że może efekt mojej pracy pójdzie na sprzedaż, więc każdy grosz się liczy ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) Ciekawe tylko, czy w Warszawie znajdę coś takiego...
Czyli rozumiem, że nawet jeśli coś będzie do wymiany, to nie powinno być problemu z używanym zamiennikiem? A co jeśli np. chciałbym kupić jakąś całkowicie nową część? Jak ma się też sprawa opon? Wyczytałem, że koła mają 20 cali, ale opony grubość 1,75. W internecie można znaleźć wiele opon 20calowych, ale o grubości ponad 2. Czy jestem skazany jedynie na opony produkowane w tamtych czasach?
|
|
16-04-2013 17:27:47 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Kupno Wigry 3 - Szczepan93 - 16-04-2013 17:27:47
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|