Ocena wątku:
- 1 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Kupno Wigry 3
|
Autor |
Wiadomość |
Szczepan93
Nowy

Liczba postów: 15
Imię: Michał
Pojazd: Inny
|
Kupno Wigry 3
Witam wszystkich!
Po przywitaniu w odpowiednim dziale i krótkim przedstawieniu mojej osoby i sytuacji czas zacząć rozglądać się za własnym Wigry 3.
Myślę, że pytania typu na co zwracać uwagę, co się psuje są zbędne, ale jeśli jestem w błędzie i faktycznie jest coś, co od razu powinno przekreślić szanse zakupu, to bardzo chętnie się dowiem.
Najbardziej zależy mi jednak na jednym, a mianowicie jak wygląda sprawa dostępności wszelkich części? Zdaję sobie sprawę, że rower ma już swoje lata i, że wiele się pozmieniało z wymiarami, standardami itp.Czy mimo to znajdę jakieś nowe odpowiedniki z teraźniejszych lat?
Kolejna sprawa to narzędzia. Czego mniej-więcej potrzeba do rozłożenia roweru przygotowując go np. do malowania? Czy są to jakieś specjalistyczne sprzęty?
A na koniec sprawa ceny. Zauważyłem, że w internecie ceny wahają się 120-150zł. Czy serio jest to odpowiednia cena za tego klasyka? Nie chodzi mi o to, że już od początku marudzę i nie doceniam Wigry3, jednak pytam z czystej ciekawości
Mój pomysł na renowację może się bardzo mijać z wizją tego roweru u innych osób. Chciałbym dać mu nowego ducha, takiego nowoczesnego, młodzieńczego. Zupełnie nie zależy mi na seryjnych naklejkach, czy zachowaniem oryginalnych części. Mimo to, na pewno nie zrobię z tego tzw. wiejskiego-tuningu, ponieważ cenię prostotę, a nie jakiś festyn.
Co Wy na to wszystko?
PS.
Zauważyłem, że na forum panuje bardzo koleżeńska atmosfera, co bardzo mi się podoba!
|
|
16-04-2013 16:18:49 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|