Ku przestrodze
|
Autor |
Wiadomość |
Pompuś
Unregistered
|
RE: Ku przestrodze
Łu, dużo szczęścia miał. ja jadąc po śniegu i gdy widzę że jedzie za mną auto zjeżdżam z drogi, bo nigdy nie wiadomo, kiedy tylne koło straci przyczepność i wpadniemy pod jakieś cinquecento.
|
|
05-02-2015 22:28:55 |
|
1 osoba postawiła piwo Pompuś za ten post:1 osoba postawiła piwo Pompuś za ten post.
Latos (02-05-2015)
|
doorsmode
Romet, Romet über alles!
Liczba postów: 53
Imię: Paweł
Pojazd: Romet Kadet
|
Jakiś niecały miesiąc temu musiałem pilnie jechać do sklepu (chyba po taśne czy tam coś...) a że najbliższy supermarket mam jakieś 3 kilosy od domu to stwierdziłem że na busa się nie opłaca czekać, pieszo mi się iść nie chce bo śniegu nawaliło to pojadę skutrem! I to chyba był najgłupszy pomysł w moim życiu xd Ledwo wyjechałem z domu, patrze, asfalt czarny no to tuba, na skrzyżowaniu w lewo, droga oblodzona, położyło mnie, ja przejechałem 5 metrów a skuter praewrócony wbił się cały pod jakiś samochód... no i teraz stoi i czeka na części :/
W uszach szum, oczach łzy, na liczniku 33!
ROMET CUSTOM
|
|
06-02-2015 13:39:02 |
|
|
Damian4570
Zaawansowany hardware'owiec
Liczba postów: 1,305
Imię: Damian
Pojazd: Romet Kadet
|
Wniosek prosty, w trudnych warunkach pogodowych, lepiej sobie odpuścić jazdę na siłę i przesiąść się z motoroweru/skutera na autobus Ewentualnie jeździć swoim autem Nie miałem podobnej sytuacji na skuterze, jeszcze 2 lata temu, zimą szalałem na Apie, do czasu pierwszego niechcianego driftu, na parkingu Drift, bez szlifu i od tamtej pory, nie jeździłem już na Apie zimą, tak samo teraz. Suzuki zimuje, a ja wożę się autkiem
|
|
06-02-2015 14:56:49 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|