Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
ZLOT POWIAT WIELUŃSKI 30.04.2012r.!
|
Autor |
Wiadomość |
bykuu
Technik
Liczba postów: 630
Imię: Mateusz
Pojazd: Inny
|
ZLOT POWIAT WIELUŃSKI 30.04.2012r.!
witam.
tak jak w temacie chcielibyśmy z kolegami zrobić zlot w okolicach Wielunia w dniu 30 kwietnia br. ( najbliższy poniedziałek )
generalnie na zlot może przyjechać każdy kto tylko ma jakiś motorower oraz chęci. nie muszą to być tylko osoby z powiatu wieluńskiego.
początkowy plan jest następujący:
- zbiórka w Wieluniu ( dokładne miejsce oraz godzinę jeszcze ustalimy )
- następnie jedziemy nad piękne stawy do Ożarowa położonego ok. 10 km od Wielunia ( jeżeli ktoś będzie miał życzenie może sobie przy okazji po drodze zwiedzić Muzeum Wnętrz Ożarowskich )
- na zakończenie będzie ognisko u jednego z uczestników wycieczki, gdzie będzie można również np. pograć zespołowo w siatkówkę
- no i ostateczny punkt to powrót do Wielunia do miejsca początkowego spotkania gdzie każdy z uczestników uda się do domu. : )
plan może ulec małym zmianom.
osoby które będą na zlocie na pewno to:
Byku ( czyli ja ) ^ ^
Simon ( czyli również kolega z forum, oraz kolega który użyczy nam swojego podwórka na ognisko ) ; d
Rafał ( także kolega z forum, chyba jako jedyny z nas będzie miał największą pojemność silnika) ^ ^
Michał ( kolega który nigdy nie ma problemów ze zmienianiem biegów ) . ; d
no i mamy nadzieję że jeszcze ktoś do nas dołączy. : p
UWAGA!
pisać posty pod tym tematem mają tylko i wyłącznie osoby które na 150% będą na zlocie!
(nie mówię tu o skrajnych wypadkach gdy coś nie zależy od nas i np.: w dzień zlotu kogoś złapie biegunka i nie dojedzie..)
ale nie chcę widzieć tu postów typu ' przyjechałbym ale mam za daleko' , 'przyjechałbym z chęcią ale romet mi się wczoraj popsuł i nie wiem czy zdążę naprawić do poniedziałku' , 'chyba będę, ale nie wiem czy mi rodzice pozwolą' itp. bo się syf robi nie potrzebny.
kto będzie na zlocie niech pisze że potwierdza przybycie i git. : )
no i zapomniałem dodać że kiełbaski każdy niech weźmie ze sobą tyle ile uważa że zje. pieczywo, ketchup, musztarda, picie myślę że się jakoś tam złożymy i się kupi czy coś. ; )
to tyle z mojej strony, dziękuję. : )
ps. liczę na jakiś chętnych. : p
mam do sprzedania dużo części do ROMET'a i SIMSON'a oraz wiele innych różnych rzeczy, wejdź na mój profil i sprawdź. : p
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-04-2012 00:39:10 przez bykuu.)
|
|
27-04-2012 00:31:11 |
|
|
| rav |
Rebeliant
Liczba postów: 57
Imię: Rafał
|
RE: ZLOT POWIAT WIELUŃSKI 30.04.2012r.!
wypadało by już konkretną godzinę i miejsce spotkania napisać
15:00 parking Kaufland przy dworcu pks
sory mała poprawka
15:30 plac legionów
jakby ktoś nie mógł trafić to dzwonić na 726240795
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-04-2012 21:40:19 przez | rav |.)
|
|
29-04-2012 21:10:33 |
|
|
bykuu
Technik
Liczba postów: 630
Imię: Mateusz
|
RE: ZLOT POWIAT WIELUŃSKI 30.04.2012r.!
no i po zlocie. ; d
jak dla mnie to było super. (trochę wszystko na wariata, ale nie było źle)
więc generalnie to z Wielunia ( ja, Rafał [ | rav | ] oraz Bartek [ poloska ] ) wyruszyliśmy ok 16:15 .
wszystko się przedłużyło przeze mnie bo byłem na poczcie wysłać dwie przesyłki i ludzi się nazbierało więcej niż się spodziewałem, a tata też dłużej pracował i musiałem na niego czekać bo miał w samochodzie paczki i dlatego chłopaki musieli na mnie poczekać ok. 30min..
udaliśmy się do Gaszyna gdzie czekał na nas Michał (nie chciał dołączyć w mieście ze względu na tłok w godzinach szczytu) dalej od razu ruszyliśmy do Kadłuba gdzie ja z Bartkiem zjechaliśmy na boisko, a Michał z Rafałem pojechali po Szymona, który miał dopiero składać silnik i przyjechać. jednakże gdy zadzwoniłem do Szymona okazało się że nie ma go jeszcze w domu i będzie później..
no więc ja z Bartkiem również pojechaliśmy do domu Szymona gdzie poczekaliśmy aż przyjedzie wraz z silnikiem od mechanika który wymieniał mu choinkę. po chwili gdy przyjechał Szymon od razu wziąłem się z Nim za końcowe złożenie silnika. jednak trochę nam z tym zeszło i skończyliśmy dopiero o godzinie 18:00 a Bartek, Michał i Rafał w tym czasie sobie rozmawiali przed garażem.
później pojechaliśmy do Ożarowa zrobić małe zakupy i stamtąd wróciliśmy znów do Szymona. po drodze został nagrany filmik (trochę kijowa jakość ale wiadomo jak to podczas jazdy). ja skoczyłem się jeszcze na chwilę do domu, a chłopaki rozpalili ognicho i zaczęli sobie smażyć kiełbaski. gdy wróciłem dołączyłem do smażenia i po zjedzeniu chwilę pogadaliśmy i zebraliśmy się do odwiezienia kolegi z Łodzi. ; d
[ ze względu że wszystko się przeciągnęło, a nie chcieliśmy żeby Bartek wracał po nocy (i tak w sumie wraca) nie zrobiliśmy już jazdy w trasę. ]
kontynuując: po przejechaniu jakiś 2 km Szymonowi spadł dwa razy łańcuch bo był za luźny, aż w końcu zgubiła się zapinka (jakaś chujo*a była) i łańcuch spadł.. wiec Szymon wraz z Michałem zostali, a my ruszyliśmy do Wielunia. później odłączył się od nas Rafał i ja w Czarnożyłach ( jakieś 8km od Wielunia ) również odłączyłem i kolega Bartek pojechał sobie spokojnie do domu. a była godzina ok. 20:30.
Bartek mówił że jechał do nas tak gdzieś 2 godzinki z postojami, więc ok godziny 22:30 spodziewam się od niego telefonu że szczęśliwie dojechał. : )
generalnie to wielki szacun dla niego że do nas przyjechał swoją t-1 . : p
jak dla mnie to zlot się w miarę udał. : )
mam nadzieję że następnym razem kolega z Łodzi również do nas zawita (no i nie tylko, bo myślę że jeszcze ktoś z forum przybędzie) ale wtedy wszystko już musi być dopięte na ostatni guzik i zrobione na tip top. : )
zdjęcia oraz link do filmiku jeszcze dzisiaj lub jutro zapoda Szymon [Simon].
tyle z mojej strony. było miło. dzięki chłopaki. : p
mam do sprzedania dużo części do ROMET'a i SIMSON'a oraz wiele innych różnych rzeczy, wejdź na mój profil i sprawdź. : p
|
|
30-04-2012 23:13:12 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|