Opłaca się czy nie ? Ramy do roweru Romet Konsul.
|
Autor |
Wiadomość |
kacperszkudlarek
Dobro obywatela, celem partii!
Liczba postów: 1,015
Imię: Tak
Pojazd: Inny
|
Opłaca się czy nie ? Ramy do roweru Romet Konsul.
Siemaneczko, dziś se na OLX-ie patrzałem sobie (uzależniony od OLX-a XD), tak se patrzałem i zobaczyłem że gość co niedaleko mnie mieszka (1km ), ma nowe ramy do roweru Romet konsul . Pytam się czy warto kupić ponieważ, w rowerach jestem zielony ,totalnie zielony, (znaczy wyceny ) A 1 km to dla mnie nic XD.
LINK: https://www.olx.pl/oferta/ramy-nowe-do-r...k3xEZ.html
|
|
03-02-2017 22:49:58 |
|
|
kacperszkudlarek
|
RE: Opłaca się czy nie ? Ramy do roweru Romet Konsul.
Raczej nie , niby wszystko było by git, tylko jak zwykle przechowanie . Budujemy się, wszystko git tylko że, są zalane posacki, co wiąże się za tym że, jak wilgoć zaatakuje to później z tych ram to zostanie kupka rdzy . Ja bym raczej 1 ramę bym wziął i zrobić tak jako zapasowy rower do jazdy (Ten rower co mam git wszystko działa, śmiga jak talala XD, ale jak dupnie dętka to co?! Na wycieczce rowerowej z moją klasą mi tak zrobił xd) i oczywiście dążenie do oryginalności . I oczywiście szacun na Wsi że kupiłem nowy rower XD, Wszystkie loszki były by moje XD.
Nic pomyśli się jeszcze .
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-02-2017 00:29:45 przez kacperszkudlarek.)
|
|
04-02-2017 00:25:23 |
|
|
kacperszkudlarek
|
RE: Opłaca się czy nie ? Ramy do roweru Romet Konsul.
Tak przemyślałem tą sprawę, i co ? Może by jakiś rower przytargał z strychu (mamy Wigry , podobno były one z biegami , ale wsadzili zwykłe bez biegów ) lub po prostu wezmę od wuja jakiegoś składaka (ze złomu ), chyba romet XD (ale ręki nie utnę ). Na razie nie ma co myśleć nad rowerami tylko nad hajsem , bo bez hajsu to se mogę pomarzyć .
|
|
04-02-2017 22:21:01 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|