Dział cztery kółka .. rozbicie na nowe pod rozdziały
|
Autor |
Wiadomość |
Bartek
Emerytowany Moderatroll
Liczba postów: 2,930
Imię: Bartek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
Dział cztery kółka .. rozbicie na nowe pod rozdziały
Witam.
Jako, że coraz więcej osób z forum posiada auta i prezentuje je w dziale 4 kółka.
Ale czasami też ktoś szuka pomocy i oczywiście temat np o naprawie auta leci do tego działu co są prezentowane auta.
To także wychodzę z propozycją by zrobić taki poddział jak w motorowerach czyli dział :
-Problemy techniczne
-Schematy i literatura
Wg mnie wtedy ten dział 4 kółka byłby przejrzysty i tematy nie mieszały by się z tematami o naprawach i naszych 4 kółkach.
Także jestem ciekaw co powiedzie na to rozwiązanie i czy Tomek zgodzi się na takie coś
Słucham teraz waszych wypowiedzi na ten temat
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-12-2014 17:37:00 przez Bartek.)
|
|
28-12-2014 17:31:25 |
|
|
jurek_j
Technik

Liczba postów: 830
Imię: J
Pojazd: Romet Kadet
|
RE: Dział cztery kółka .. rozbicie na nowe pod rozdziały
Zaraz potem będzie podział na ople i inne auta świata, czy tam auta prestiżu w tedei i reszta złomów. A potem się zacznie, tedeiki, 4x4, maluchy, polonezy, zabytki, dupowozy, drogie auta itd. itd.
Nie widzę sensu, bo trzeba by było wówczas podzielić też dział dwóch kółek, szkoda tracić przejrzystości forum. Skoro to forum głównie o rometach, to niech to będzie jednak najważniejsze tutaj, a nie podziały czterech kółek.
|
|
28-12-2014 17:49:12 |
|
4 użytkowników postawiło piwo jurek_j za ten post:4 użytkowników postawiło piwo jurek_j za ten post.
joozek (01-03-2015), mateusz5625 (12-31-2014), Rado301 (12-28-2014), Suwmiarka (12-31-2014)
|
Bartek
Emerytowany Moderatroll
|
Wiesz chodzi oto by te tematy nie były mieszane z tematami o autach. I nie chodzi mi by na głównej było to widać. Tylko dopiero po kliknięciu zakładki te 4 kółka były tematy o autach i na górze ten dział problemy techniczne. Wtedy główna strona nie straci na przejrzystości.
Taki mam pomysł. Ale po to jest ten temat by go przedyskutować i może by to ułatwiło szukanie jakiegoś tematu.
Zobaczymy co jeszcze szef na to powie ale domyślam się odpowiedzi
|
|
28-12-2014 17:52:40 |
|
|
Bartek
Emerytowany Moderatroll
|
Może Tomek po świętach ma dobry humor  Zobaczymy
Wiesz na główą nie ma co tego dawać bo to by było bezsensu. A takie kliknięcie i przenieniesie do tego było by okej i wtedy tak jak pisałem nie będzie tego "bajzlu" z tematami o naprawach i o pojazdach.
Czekam na wypowiedzi reszty osób i na odpowiedź najważniejszej osoby
|
|
28-12-2014 18:02:01 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|