(14-09-2013 16:03:03)alagor napisał(a): To właśnie Universal z 1982 roku. Dałem za niego 10zł.
Tylko on ma wadę pokazaną na foto. Co robić, co robić???
Nic. Za późno na ratunek, z takim uszkodzeniem już nic nie da się zrobić.
Borze zostawić na złomie Wigry 2 z '76 i wziąć taki szrot. JA NAPRAWDĘ NIE MAM PYTAŃ, RĘCE MI OPADŁY.
(14-09-2013 16:03:03)alagor napisał(a): To właśnie Universal z 1982 roku. Dałem za niego 10zł.
Tylko on ma wadę pokazaną na foto. Co robić, co robić???
Nic. Za późno na ratunek, z takim uszkodzeniem już nic nie da się zrobić.
Borze zostawić na złomie Wigry 2 z '76 i wziąć taki szrot. JA NAPRAWDĘ NIE MAM PYTAŃ, RĘCE MI OPADŁY.
Oj, chyba już Wam nie będę pokazywał co u mnie na złomie jeszcze stoi..., bo mnie zasypiecie pytaniami typu "dlaczego go nie wziąłeś?!" Wnusiu, Universala wziąłem NA CZĘŚCI i wyjąłem z niego wszystko, co dobre, bo pilnie tego potrzebowałem. Z garażu ani piwnicy nie można robić graciarni.
To że Twoi rodzice pozwalają Ci trzymać 10 rowerów, to nie znaczy, że moi mają tak postąpić. Mi mama akurat już zabroniła przyprowadzać rowery.
Jak będę miał tyle lat co Ty, to może coś się zmieni.
Nie chce nabijać tematu ale od czego ten licznik, bo mam właśnie taki sam w charcie.
Cytat:Zainteresował mnie ten licznik. Jest to jeżeli się nie mylę licznik nie polskiej produkcji, pochodzący z lat 80-tych. Mój Tata miał taki w swoim Wigry w ubiegłym wieku
Alagor szkoda że tych rowerków wszystkich nie bierzesz no ale cóż skoro rodzice nie pozwalają to co możesz zrobić Ale jeśli mozesz namów mame na tego wigry 2
PS: jakie są jeszcze rowery u cb na złomie ?
Moje Maszyny:
komar 2352
Romet Polo Sprzedane:
Romet 50 t-1
Romet ogar 205
Jawa kaczka
komar 2330
(21-09-2013 17:13:05)Przemi998 napisał(a): Alagor szkoda że tych rowerków wszystkich nie bierzesz no ale cóż skoro rodzice nie pozwalają to co możesz zrobić Ale jeśli mozesz namów mame na tego wigry 2
PS: jakie są jeszcze rowery u cb na złomie ?
Ależ ja bardzo bym chciał mieć te Wigry 2 . Może jakoś bym zmieścił, zobaczymy co się dam zrobić. Ale muszę pomyśleć logicznie, że dostałem Jubilata i w związku z tym włożę w niego trochę kasy, a jeszcze jakbym miał na utrzymaniu Wigry to bym zbankrutował... Najwyżej mogę zrobić tak, że go kupię i odstawię do dziadka i dopiero na wiosnę się za niego wezmę...
A propos innych rowerów na złomie to aktualnie stoją:
-Traper czerwony
-Salto czerwone z 86 roku
-3 Rometowskie BMX-y z 95 roku
-Ruskie damki
-Wigry 2 76'
-dzisiaj gościu oddał Flaminga z 1975 roku.-mam tylko jego zdjęcie.
A tutaj mój rower ze złomu tak z 50% Rometa,Koła,opony,pedały ,korba i rama chyba też.Reszta to kierownica z osprzętem to Peugeot siedzenie Brooks i coś tam jeszcze.Warunkiem przy składaniu było to aby wszystko było ze złomu,albo załatwione za wymianę.
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.