Ocena wątku:
- 1 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Zakup zzr huragan
|
Autor |
Wiadomość |
needtofly
Nowy
Liczba postów: 89
Imię: Janek
Pojazd: Inny
|
RE: Zakup zzr huragan
Planuje kupować składaki, remontować i sprzedawać na warszawski, hipsterski rynek :-), oprócz tego Jaguara mam jeszcze rowery z oldbikes.pl :-) moja stronka
niesie mnie 27 cali (chyba tak jest napisane na oponie, ale zaraz wrzucę wszystkie fotki to sami ocenicie :-))
www.jsowa.pl - moje fotograficzne portfolio
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-07-2013 21:00:36 przez needtofly.)
|
|
20-07-2013 21:00:03 |
|
|
needtofly
Nowy
Liczba postów: 89
Imię: Janek
Pojazd: Inny
|
(20-07-2013 21:03:02)Przemi998 napisał(a): To ty jesteś z tej strony Oldbikes.pl ? łał !
haha to w zasadzie nic niezwykłego i dopiero zaczynam :-), ale dziękuję! tak pozatym, to na codzień zajmuję się fotografią, więc jeżeli zajrzysz na moją stronę http://www.jsowa.pl to chyba będzie troszke większe łał xD
btw. zdjęcia jaguara i świeże jubilata po renowacji już obrabiam i zaraz wczucam!
www.jsowa.pl - moje fotograficzne portfolio
|
|
20-07-2013 21:06:48 |
|
|
Przemi998
Komarowiec
Liczba postów: 5,103
Imię: Przemek
Pojazd: Romet Komar
|
Moje Maszyny:
komar 2352
Romet Polo
Sprzedane:
Romet 50 t-1
Romet ogar 205
Jawa kaczka
komar 2330
|
|
20-07-2013 21:52:39 |
|
|
DaFiX
Moderator
Liczba postów: 298
Imię: Kacper
Pojazd: Inny Romet
|
Na wstępie, rama wydaje się w dobrze utrzymanej! Czekam na lepsze fotki.
Już nie chce mi się cytować, ale temat roku produkcji huraganów/jaguarów był wszędzie wałkowany i z numerów ramy go odczytać NIE MOŻNA. Jedyna możliwość, to jeżeli posiada szytkowe koła, rok wybity jest na obręczy ;] Kolejny FACEPALM jagu z 94, tak jak mój z 1930 ))
Tak nie związane w temacie, fajnie macie w Warszawie, byłem sobie odwiedzić stolicę w czwartek i piątek ze śląska, całkiem inna kultura jazdy rowerem niż u mnie w okolicy. Zrobiłem przez dwa dni ponad 100km i pokonałem z romciem setki schodów. Odwiedziłem też tor kolarski w Żyrardowie. Jeżeli nie masz nic przeciwko, wrzucę w tym temacie linka do albumu gdzie dodałem kilka zdjęć z tego wypadu (klik). Siedem ostatnich
Pozdrowionka!
https://kacperduda.pl
|
|
20-07-2013 22:59:04 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|