Osobliwy problem z rodzicami...
|
Autor |
Wiadomość |
Sr-ka
Praktykant

Liczba postów: 363
Imię: Łukasz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Osobliwy problem z rodzicami...
Radził bym ci pozbyć się myśli o ''Zabójstwie'' .
Zacznij coś ze sobą robić, po 1 poszukaj pomocy u psychologa lub innej osoby która ci udzieli pomocy, A po 2 jak tak bardzo chcesz pokazać ojcu ''kto tu rządzi'' to idź gdzieś na siłownie, do tego poćwicz boks i mu wpier... (nie polecam drugiego punktu)
Ja jak jestem w szkole i mnie ponosi to wyładowywuję energię na takich metalowych drzwiach, lub ścianie.
A jak nie to kup worek i wyładuj się na nim
Stare dobre czasy...
Romet pony
Romet ogar 200
Aktualnie:
Simson Sr50 86r
Temat: http://www.chlopcyrometowcy.pl/showthread.php?tid=7475
|
|
14-02-2013 23:24:51 |
|
|
szubik16145
Uczeń

Liczba postów: 312
Imię: Szymon
Pojazd: Romet Ogar 205
|
Witaj !
Pewnie nie jestem mocno w temacie, ale pamiętaj, samobójstwo to nie jest żadne rozwiązanie, tak samo jak cięcie się itp (nie pytaj skąd wiem... )
To że zrobiłeś coś głupiego, nie wyklucza cię z niczego, każdy popełnia błędy...
Spróbuj podzielić się z zaufaną osobą o tym wszystkim. Skorzystaj z pomocy psychologa, to nic nie kosztuje, możesz to zrobić sam, bez rodzicieli, sam korzystałem jak było masakrycznie...
Ojcu nic nie rób, kiedyś kara i tak go dosięgnie, obiecuję ci i zapewniam.
Sobie nie rób dodatkowych problemów... Kibel w szkole to też nie jest jakaś max-tragedia, pamiętaj... Wszystko idzie wyprostować, prawie...
Jak potrzebujesz więcej pomocy, odezwij się na gg, masz na profilu. Trzym się !
Park Maszyn:
Fiat 126 ELX " Pomarańcza" `99
Seat Cordoba 6k2 `00
Romet Ogar 205 `88
|
|
14-02-2013 23:31:17 |
|
|
Sr-ka
Praktykant

Liczba postów: 363
Imię: Łukasz
|
|
14-02-2013 23:36:53 |
|
|
alek736
Zawodowiec

Liczba postów: 2,935
Imię: Aleksander
Pojazd: Romet Ogar 205
|
Pojazdy:
- Romet Ogar 205
- TGB 101s Orion
- Honda CBR 125r
- Volkswagen Golf IV Highline
|
|
14-02-2013 23:49:52 |
|
|
fanfso
Nie kupuj Skutera .
Liczba postów: 913
Imię: Robert .
|
Chłopie współczuję ci . Nad zwierzęciem się nie mścij bo to tylko bezsensowne jest . Skontaktuj się z pedagogiem, zgłoś sprawę na policję, nie pozwalaj się traktować ,, pod psem '' . Zrób to, zadzwoń na policję, z pedagogiem, przeprowadź się do dziewczyny jeśli masz taką możliwość . Szczerze mówiąc dużo lepiej by było jakby policja go najechała jak chlał . Wtedy by już sprawa lepiej wyglądała . Trzymam kciuki  k: , zwycięż nad tym żulem . Nie poddawaj się, że on cię obraża i powtarzam jeszcze raz nie traktuj się jak nie powiem co .
|
|
14-02-2013 23:56:32 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|