Ogar 200 RequiredData
|
Autor |
Wiadomość |
RequiredData
Banned
Liczba postów: 163
Imię: Dawid
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Ogar 200 RequiredData
(24-01-2013 11:49:37)Ogar200 by Ogar napisał(a): Więcej się tu nie wypowiadam
nie_mientki napisał(a):Co do "Więcej się tu nie wypowiadam" to trzymam za słowo.
nie_mientki
Podobno miałeś się nie wypowiadać.
Dla ciebie na pewno nie powiem nr lakieru.
Zresztą na fotkach dobrze widać i możesz sobie wziąć wpisać w google te numerki i szukać.
Zostałem wp uszczony w maliny pozdrawiam.
Aha, z góry mówię dla wszystkich, jeżeli będę całość malował to NIE PĘDZLEM TYLKO KOMPRESOREM.
Oo widze że napisaliście przedemną (rometowiec97 i kondzio)
Zanim całość pomaluje się to troche zejdzie bo wiecie, z reguły to większość robi najpierw mechanike a później wizualkę
Siedzenie jednak zostanie oryginalne a nad bakiem się zastanowię a przednie zawieszenie na pewno zostanie zmienione. w prawym teleskopie jest ułamana sprężyna i teraz jest wyżej na dodatek zgięta. Przez to pracuje aby jedna i strasznie "pływa" przód.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-01-2013 19:29:36 przez MichalSR50.)
|
|
24-01-2013 19:12:00 |
|
|
ogarix200
Banned
Liczba postów: 4
Imię: Wiesiek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Ogar 200 RequiredData
wpadłem kiedyś na ten film, jeżeli to twój t-1 to nie dziwie sie że wstydziłeś sie oryginałem jeździć. To obok oryginału nawet nie stało. A ogara 200 rób jak chcesz ,one po prostu najlepiej wyglądają w oryginale.
http://www.youtube.com/watch?v=mtY1-6tWiUo albo ten romet taki zarżnięty, albo właściciel jeździć nie umie, na błocie nie daje rady zakręcić w miejscu kołem. powodzenia w "tuninku"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-01-2013 15:03:23 przez ogarix200.)
|
|
25-01-2013 15:01:10 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości
|
|