Sołtys
Ja tu tylko sprzątam...
Liczba postów: 1,557
Imię: Bartek
Pojazd: Inny Romet
|
|
25-12-2012 20:04:10 |
|
|
Taśma
Pro
Liczba postów: 3,952
Imię: Mikołaj
Pojazd: Inny
|
RE: reklama
Głupi. Po co reklama?
Wszystko rozwija się dzięki poczcie Pantoflowej...
... w większości
Fejsbuk sporo daje. Mamy ponad 2,5k użytkowników po co więcej?
Cytat:Bo życie jest za krótkie, aby czekać na iskrę i dwa obroty wału.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-12-2012 20:07:09 przez Taśma.)
|
|
25-12-2012 20:06:35 |
|
|
Artur
Zachmurzony
Liczba postów: 2,357
Imię: Artur
|
Dokładnie - napłynie wuchta nikomu niepotrzebnej hołoty, więc liczba porządnych użytkowników dających konkretne odpowiedzi procentowo się zmniejszy, albo poucieka. Bo ile razy można odpowiadać na pytania z rodzaju: "odłączył mi się kabelek od lampy i nie świeci, co mam zrobić?" czy "Romet nie odpala, nie znam się na tym zupełnie, co to może być?" - co my, jasnowidze?
Jak reklamować, to lepiej by było trafić do takich ludzi, co się znają i mają doświadczenie, by byli skarbem na forum!
|
|
25-12-2012 20:48:17 |
|
|
Artur
Zachmurzony
Liczba postów: 2,357
Imię: Artur
|
Większość się zna? Jeśli dobrze pamiętam, zadałem raz pytanie o powód nie odpalania mojego Komara... Napisałem wyraźnie, co było sprawdzone. Przykłady odpowiedzi? Proszę bardzo:
Cytat: - Mój Komar, (...), nie chce odpalić. Wyczyściłem gaźnik, wyregulowałem zapłon, iskra jest, paliwo dochodzi. Mam kilka pomysłów, np. przepuszczające uszczelniacze. A może o czymś zapomniałem?
- Wyczyść gaźnik i wyreguluj zapłon, musi odpalić! Iskrę masz, paliwo dochodzi?
Nie pamiętam, czy to w tym temacie było, ale tego typu odpowiedzi kilkukrotnie mi przemknęły przed oczami... O pseudoznawcach, którzy mówią: "Sprawdź to i to, chociaż ja nie mam pewności, nie znam się"...
|
|
25-12-2012 20:54:15 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|