MotÓr four by byku - czyli SIMSON S51 ENDURO
|
Autor |
Wiadomość |
bykuu
Technik
Liczba postów: 630
Imię: Mateusz
Pojazd: Inny
|
RE: MotÓr four by byku - czyli SIMSON S51 ENDURO
(26-02-2012 13:36:49)Jacuś16 napisał(a): No simek napewno bardzo fajny ale mam do ciebie małą proźbę żebyś wrzucił te fotki przez jakąś inna stronkę np; http://www.imageshack.us/ bo ja nie mogę niestety obejrzeć tych zdjęć a bardzo bym chiał je zobaczyć jabyś mógł przeżuci te fotki to bardzo bym Ci był wdzięczny
właśnie wrzucam, za jakąś godzinkę będą już linki. : )
(26-02-2012 17:15:48)kadetmen napisał(a): Spoko sim , a z przodu masz hamulec ? Bo widzę 2 tarcze a zacisków nie
mam i nie mam. ; d
tzn. bo gościu robił tego sima dla siebie tak jak wspominałem, ale że teraz mu się plany zmieniły i wyjeżdża to nie zdążył zamontować zacisku. ale dał mi w tych częściach i jest do założenia, w sumie to mi teraz tylko klocków brakuje, bo tak to jak nalałem płyny to działa, ale oryginalne 70zł kosztują i na razie się powstrzymuję, ale szukam jakiś tańszych. a zacisk będzie z jednej strony bo tylko jeden mam. ale tą jedną tarczę można zdemontować. gościu mówił że chciał zrobić żeby tą jedną na tył przełożyć i obydwa koła żeby na tarczówki były, no ale nie zdążył właśnie.
a ja będę za niedługo przekładał chyba te oryginalne koła, a na jesień może wrócę do tych.
i przez ten czas te sobie pomaluję i pomyślę czy kupić drugi zacisk i zamontować z przodu, czy może na tył dać tarczę też. ewentualnie kupię zaciski i tarczę od MZ ETZ i będę kombinował, bo też to fanie z przodu wygląda jak widziałem. ale to będę myślał zimą o tym. ; d
mam do sprzedania dużo części do ROMET'a i SIMSON'a oraz wiele innych różnych rzeczy, wejdź na mój profil i sprawdź. : p
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-02-2012 19:00:56 przez bykuu.)
|
|
26-02-2012 19:00:13 |
|
|
komar
Banned
Liczba postów: 305
Imię: kamil
Pojazd: Romet Ogar 205
|
RE: MotÓr four by byku - czyli SIMSON S51 ENDURO