Silnik BRA 005
|
Autor |
Wiadomość |
JGNZM
Chartełowiec
Liczba postów: 1,247
Imię: Mikołaj
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Silnik BRA 005
Ktoś tu pisał, że chce zbudować silnik? Ten na kartce pewnie tam pozostanie, a ten 2 cylindrowy to tylko założenia i tak go nigdy nie zbuduje, bo to było by bez sensu.
A z ołówkiem i kartką radzę sobie o wiele lepiej niż typowy gimbus, który ledwo co koło umie narysować...
Powtórka z forum WoT; ludy narzekają na mnie jak byłbym już kurczę po politechnice i z tytułem inżyniera... Na wstępie pisałem, że to rysunek amatora, a nie Leonarda da Vinci...
I właśnie mnie już przepychacie na tą sugestię Kaniloxa, że ten projekt skończy się na jednym obrazku. Ale ja tak łatwo nie dam się złamać, przedstawiłem wam jeden obrazek, koniec. Resztę rysuję dla siebie i moich prywatnych "klientów", ewentualnie może coś tu wstawię. Teraz dobranoc
Foch z przytupem, taki mamy klimat Jednak nie jest to silnik do działania, a tylko na razie do wyglądu. Chcę wiedzieć jakie w ogóle maja być wymiary silnika, gdy będę rysował nowy projekt.
Foch z przytupem, taki mamy klimat Jednak nie jest to silnik do działania, a tylko na razie do wyglądu. Chcę wiedzieć jakie w ogóle maja być wymiary silnika, gdy będę rysował nowy projekt.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-09-2014 00:50:35 przez JGNZM.)
|
|
28-09-2014 00:24:43 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|