Ogar 200 RequiredData
|
Autor |
Wiadomość |
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,750
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Ogar 200 RequiredData
(08-03-2013 15:21:25)kondzio310 napisał(a): Widzisz, teraz jak po błotku pojeździłes, jaki efekt daje skrócony błotnik , w błocie pewnie plecy całe
Skąd ja to znam? aaa no tak, jeździło się swoim Ogarem bez błotników po deszczu To prawda, przycięte błotniki lub ich brak to masakra...
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
|
|
08-03-2013 16:04:08 |
|
|
RequiredData
Banned
Liczba postów: 163
Imię: Dawid
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Ogar 200 RequiredData
(08-03-2013 18:19:04)MrF4k napisał(a): Pod remize i na dozynki mozna jechać jak już masz zamiar robić tuning to weź to gustownie zrób zeby to miało ręce i nogi bo teraz to nawet wstyd do sklepu pojechać
Dla Pana może wstyd, dla mnie nie. U nas się z customów śmieją, archeiczny wygląd
No chyba że odrestaurowany jakiś ale to 100% taki jak ma Krycha119 lub kilka innych osób.
Dzisiaj śniegiem trochę przysypało i można się wściekać Muszę przełożyć jeszcze przepustnicę z 2 gaźnika bo ta jest jakaś dzika, nie podnosi się gdy kręcę śrubkę od obrotów.
Ogar już tak ładnie nie odpala, trzeba go od początku wyregulować porządnie stroboskopem, gaźnik też dobrze muszę ustawić.
Co do tuningu to będzie jeszcze, przednią zawiechę od simacza założę. Lecz najpierw potrzeba pieniędzy, później trochę czasu, a przedewszystkim pieniędzy
|
|
08-03-2013 23:22:50 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości
|
|