Ogólnie o szkole
|
Autor |
Wiadomość |
Rudy102
ASSKICKER
Liczba postów: 618
Imię: Paweł
Pojazd: Inny
|
RE: Ogólnie o szkole
Też uważam że gimbaza jest do dupy. Na szczęście jest fajna atmosfera chyba że dziewczyny coś opierdzielają. Z matmy jest beznadziejnie całe lekcje tylko zadania każe robić. Na polskim to akurat jest luz. Niemca nie nawidzę nie uczyłem się rok temu i w tym roku też nie zamierzam. Naszczęście jest fajna seksowna nauczycielka. Na angielskim też jest spoko można sobie jaja robić się pośmiać i nauczycielka nic nie robi chociaż to żona dyrektora  Biologia z tym jest różnie. W zeszłym roku mieliśmy z popieprzoną nauczycielką i wszyscy olewali ledwo na 3 wyciągnąłem  W tym roku mamy z dyrem i jest do dupy. Na historii i wosie jest w miarę ok bo nauczycielka jest spoko. W 1 klasie myślałem że będę miał 2 z wosu a ona mi 4 wstawiła.  Chemia i fizyka jest ch*jowa nic z tego nie rozumiem. Na wf od początku roku tylko raz poszedłem tak to zwolnienia miałem  No i to by było tyle. Jeszcze nam w tym roku doje*ali jakiś projekt edukacyjny który trzeba zrobić żeby zdać i jakiś przedmiot nowy zrobili (EDB). Jeszcze na siłę wcisnęli plastykę(najbardziej bezużyteczny przedmiot) pod nazwą zajęcia artystyczne. To by było na tyle.
|
|
21-09-2012 20:22:51 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Ogólnie o szkole - Rudy102 - 21-09-2012 20:22:51
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|