Jak zaczęła się wasza przygoda z motocyklami?
|
Autor |
Wiadomość |
fanfso
Nie kupuj Skutera .
Liczba postów: 913
Imię: Robert .
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Jak zaczęła się wasza przygoda z motocyklami?
MOJA NOWA, LEPIEJ SKONSTRUOWANA HISTORIA
A bym bym zapomniał W wieku 8 Lat miałem Komarka 2352 W Potem kupiłem sobie jawkę Mustang, jeździłem nią tylko 1/2 roku A to był wspaniały motor tylko trzeba było wrzucić 2 na asfalt 20 metrów popchnąć i maszynka chodzi. Odechciało mi się pchania. Oczywiście potem Kupiłem SR'kę którą opiłem z ojcem gorzołą, 2 lata chodził 0.5 roku nie chodził Więc wziąłem się za remont kapitalny silnika m.in. cylinder,tłok,pierścienie,uszczelki,nowy gaźnik Motor chodził bezawaryjnie zaledwie do teraz. Opchnąłem go zaledwie tydzień temu [*] a teraz żałuję 2 lata bezawaryjności bez zmieniania świecy, moje darmowe przebiegi dziennie wynosiły nim ok. 25km, a pożyteczne niekiedy nawet 30 kilosów Takie życie, spalanko utrzymywało się na poziomie 3.8 L/100km przy 70-72 km/h. Pod koniec czerwca tego roku kupiłem ogara 200, raz miałem przygodę z policją - Sprzedawca Pawel okleił taśmą Reflexite boki tablicy rejestracyjnej - przez co niebiescy mi zatrąbili a ja i no raz w las Pichelski. Zgasiłem motor odczekałem 5 minut z wstrzymanym oddechem i odjechali Taki młody co chodzi do pierwszej klasy, nacharał mi na niego, niezdążyłem gnoja dogonić, jak bym to zrobił to bym mu gnaty powyrywał Ale mieszka na przeciwko sklepu więc mamusia dzidziusia wszystko przez okienko na oścież zawsze otwarte widzi Jest to nowa historia, chyba lepiej skonstruowana od tamtej, nie robię tego dla nabicia posta, bo w Hydeparku się ich nie nabija Robię to z czystego sumienia dla was abyście mogli przeczytać moją zacną historię o mojej przygodzie motocyklowej
|
|
30-07-2012 23:44:03 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Jak zaczęła się wasza przygoda z motocyklami? - fanfso - 30-07-2012 23:44:03
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|