Jak zaczęła się wasza przygoda z motocyklami?
|
Autor |
Wiadomość |
Norbi96
Rozrusznikowy Joe
Liczba postów: 1,272
Imię: --
Pojazd: Romet Komar
|
RE: Jak zaczęła się wasza przygoda z motocyklami?
Jak zobaczyłem ile Irek się rozpisał zrobiłem popcorn
Więc tak. Moja historia jak to się zaczęło sięga 1986 roku W 1986r ( nie pamiętam jaki dzień nie chce mi się umowy wyciągać) mój ojciec kupił komara, do remontu za cenę 2 tys.
Potem moi bracia kupili motorynki, ja byłem strasznie mały i jeździłem z nimi na tych motorynkach i sobie zamarzyłem, żeby taką mieć swoją. Niestety motorynki zostały sprzedane jakieś 6 lat temu.
Jakieś 3/4 lata temu mój brat kupił skuter od kolegi ale mało go używał i stał się mój.
Następnie miałem białego malucha z '90r. Był super ale niestety sprzedałem go, wymagał wkładu finansowego co tanio by to nie wyniosło.
Od zeszłego roku zacząłem poszukiwania motorynki ale w moich okolicach ciężko coś znaleźć. Po okołu 6 miesięcznych poszukiwaniach trafiła w moje ręce nie kompletna motorynka. Obecnie jest w trakcie remontu.
Później sprzedałem skuter. Dowiedziałem się, że typek co go ode mnie kupił ma jawę. Zaciekawiło mnie to i wysłał mi zdjęcia. Kupiłem ją za cenę 230zł bez papierów.
Obecnie mam te wszystkie 3 sprzęty czyli komara (jest w rodzinie już tyle lat), motorynkę oraz jawę 50 mustang. Ale na tym nie zakończę mojej przygody z jednośladami. Obecnie w planach jest chart. Później prawko na auto i oczywiście 1 auto to ma być maluszek. Następnie w kolei jest wsk ale zobaczymy jak to się potoczy.
Temat podobny istnieje oto i on:
http://www.chlopcyrometowcy.pl/showthread.php?tid=4579
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-07-2012 14:56:37 przez Norbi96.)
|
|
17-07-2012 14:53:34 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Jak zaczęła się wasza przygoda z motocyklami? - Norbi96 - 17-07-2012 14:53:34
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|