Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
50T-1, 200 albo 205 - który kupić na "daily" zagranicą?
|
Autor |
Wiadomość |
grissley
Nowy

Liczba postów: 5
Imię: Roman
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: 50T-1, 200 albo 205 - który kupić na "daily" zagranicą?
Sęk w tym, że ja nie muszę mieć nic na dojazdy. Od biedy i na piechotę da radę, a 2/3 trasy mogę opędzić autobusem. Trzeba się wprawdzie do rozkładu autobusu dostosować, ale żeby tylko takie problemy w życiu były 
Cała frajda miała polegać na tym, żeby dojeżdżać sprzętem który mi się kojarzy z dzieciństwem (śmigały tego wtedy całe stada, w małym miasteczku mnóstwo ludzi dojeżdżało do roboty na Ogarach i Komarkach, niektórzy z okolicznych wiosek). Roczny przebieg byłby pewnie trzycyfrowy - no chyba, że naszłoby mnie na jakieś wycieczki, ale nie sądzę. Co nie zmienia oczywiście tego, że powinienem móc liczyć na to, że odpali a nie, że będzie loteria. Że nie będzie ciągłych jazd ze światłami ani, że nie rozkraczy się na środku i trzeba go będzie pchać 2km pod górkę w upale w garniturze (tutaj zagwozdka dodatkowa, czy tego garniaka sobie nie upitolę pierwszego dnia w smarze lub oleju - może trzeba by do jazdy zapinać na nogi coś takiego jak amerykańscy kowboje nosili  )
Na fejsie np wczoraj na grupie ktoś wystawił odpicowane 200 (podobno miało być dla wnuka a wnuk nie chce). Może ktoś kojarzy ten egzemplarz...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj 00:40:49 przez grissley.)
|
|
Wczoraj 00:39:01 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: 50T-1, 200 albo 205 - który kupić na "daily" zagranicą? - grissley - Wczoraj 00:39:01
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: grissley , 2 gości
|
|