Hej Zbyszku.
Kolega gregorian2008 wyprodukował mi/ dla Nas zamiennik takiej osłonki, najlepiej będzie, jeśli do niego napiszesz. Jest z resztą o niej mowa na pierwszej stronie tego wątku...
Kojarzy mi się, że jeszcze ktoś podejmował takie działania - warto użyć opcji "szukaj".
No, a skoro już tu coś skrobię, to może warto kolejny raz to napisać: projekt ma się dobrze, mimo znikomych postępów.
Jakieś jednak minimalne są - nabyłem oryginalny bagażnik do tego modelu, z 'doskoku' precyzuję takie niuanse jak choćby wysokość i kształt mocowań "podniesionego" błotnika - jemu też poświęcam uwagę.
Dyskutowaliśmy też ostatnio nad metalowymi pokrywami schowka - dalej sprawdzam pewien trop w tym temacie.
Osobiście powątpiewam w ich istnienie - jeśli chodzi o seryjne egzemplarze - jednak z prototypem mogło być inaczej, no a skoro nim się zajmuję to wolę wszystkie takie detale rzetelnie sprawdzić
W każdym razie nie poddaję się, zachęcam więc abyście wciąż trzymali kciuki
Pozdro600!!!
02-07-2023 00:10:04
1 osoba postawiła piwo Jorginsson za ten post:1 osoba postawiła piwo Jorginsson za ten post. jacomoto (12-06-2023)
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.