Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Romet zza oceanu
|
Autor |
Wiadomość |
jurek_1961
Uczeń
Liczba postów: 176
Imię: Jurek
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Romet zza oceanu
Trzeba było dać ostrzeżenie, że na filmiku zaprezentowany jest proces niszczenia roweru i miłośnicy nie powinni oglądać
Tytuł "full Restoration" do akcji gdzie gość po chromach jedzie czarnym sprajem, przemalowuje ramę zostawiając wgniotki itp. to mocne nadużycie.
Powiem Wam, że ponad tydzień zastanawiałem się, czy ten filmik w ogóle pokazać na tym Forum. W końcu zdecydowałem, że tak bo:
Tak jak zaznaczyłem na samym początku, bardziej chodziło o to, że w Kanadzie - jednak bardzo daleko od Bydgoszczy - ktoś znajduje polski rower, który trafił tam cztery dekady wcześniej.
I celowo nie chciałem oceniać "jakości" działań tego Pana, żeby niejako nie sygnalizować z góry tego, co sam zobaczy ta Osoba, która kliknie sobie ten link...
Zdarza się, że na tym Forum zauważa się (i słusznie), a to że lampka nie z tego rocznika, a to nie ten kolor plastikowej osłony łańcucha itp. A tam chłop robi "kompletną renowację" na poziomie lata świetlne poniżej tego, co TUTAJ byłoby nieakceptowalne. Ba, chyba nikt nie odważyłby się pokazać na tym Forum takiego badziewia we własnym wykonaniu...
|
|
16-05-2023 19:46:09 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Romet zza oceanu - jurek_1961 - 16-05-2023 19:46:09
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|