Jaki był Wasz ten mijający Rok
|
Autor |
Wiadomość |
Debesta
Człowiek Sztos

Liczba postów: 1,517
Imię: Lechu
Pojazd: Romet 2375
|
RE: Jaki był Wasz ten mijający Rok
Z roku na rok coraz więcej się zarabia i wcale to nie jest zasługa naszej wspaniałej dobijającej(rej) zmiany, tylko i wyłącznie moja. Rok przebiegł bez większych zmartwień, nie choruję, nie wiem, może chorowałem, nie mam pojęcia. Nie oglądam telewizji, temu jestem zdrowy (polecam!), aczkolwiek dobrze jest być na bieżąco, by wiedzieć jakie wałki na nas kręcą, lecz telewizja w tym raczej nie pomoże nam. Z końcem roku podjąłem leczenie zbieractwa, lecz sam się leczę i na razie działa. W każdym razie nie kupuję tego co mi nie potrzebne (czytaj nowe gruzy za milion złotych i zbędne części bo teraz tanio). Życzę wam i przede wszystkim sobie (tak wiem, jestem egoistą), aby półkowe gruzy zamienić w fajne JEŻDŻĄCE sprzęty/klasyki/zabytki/motocykle/motorowery, tudzież rowery, oraz lekkiej głowy do wszystkiego, no a zdrowie to już osobista sprawa każdego. Ponieważ mam teorię, że każdy ma jakąś chorobę, lżejszą, czy cięższą.
Bądźmy na piedestale tam gdzie chcemy, nie rozmieniajmy się na drobne, bierzmy wszystko albo nic, kochajmy swoich i nie skaczmy sobie na wzajem do gardeł. ESSA!
"Ludzie, nie wierzcie w to że Ja jestem. Może i jestem, nie powiem że nie"
|
|
01-01-2022 13:22:22 |
|
2 użytkowników postawiło piwo Debesta za ten post:2 użytkowników postawiło piwo Debesta za ten post.
joozek (01-02-2022), Spaceman164 (01-01-2022)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Jaki był Wasz ten mijający Rok - Debesta - 01-01-2022 13:22:22
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|