![]() |
Jaki był Wasz ten mijający Rok - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: Jaki był Wasz ten mijający Rok (/showthread.php?tid=38380) |
Jaki był Wasz ten mijający Rok - joozek - 31-12-2015 19:10:32 Jako, że mija Rok 2015, pora na jego małe podsumowanie. Piszcie jakie Wasze plany zrealizowały się , a jakie nie. Pochwalcie się swoimi sukcesami ew porażkami. Ogólnie - jaki był dla Was ten 2015 Rok. Jako pierwszy napiszę sam ![]() W mijającym roku .... chm, jakby tu napisać .... skończyłem 50 lat ![]() Motocyklem przejechałem ok 4000 km, byłem na 2 zlotach forumowych, reszta to tzw latanie wokół komina ![]() ![]() W tym roku kupiłem kilka nowych Robaków, w tym Komara 232 i 2350-2, Motorynkę, Polo i kilka innych Komarów. Kilka już sprzedałem, w tym i WSK ![]() ![]() Z wyremontowaniem nowych Robaków też całkiem nieźle; Ogar 205, Pegaz 750 i na ukończeniu; Pony M-2 i Polo-760. Pegaz 750 popsuł mi trochę nerwów, jak i siedzenie do Pony - no cóż życie ![]() Co tam jeszcze? ... a no byłbym zapomniał - zrobili mnie na zielono - czy to sukces, czy porażka? - nie mam zdania. To chyba wszystko - ciągle poznaję nowych ludzi, w tym dla mnie, całkiem nową rasę - gimnazjalistów ![]() ![]() Prywatnie, bez zmian; pracuję i dorabiam na te moje Robaki. Do emerytury jeszcze trochę zostało ![]() Kończąc ten przydługi wątek - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W TYM NOWYM 2016 - by był lepszy ![]() RE: Jaki był Wasz ten mijający 2015 Rok - Petronas - 31-12-2015 19:16:43 Ty 50 ja 20 ![]() 2015 jak najbardziej na plus Skończyłem szkołę., zdałem maturę i egzamin potwierdzający kwalifikacje zawodowe Studniówka >> Coś tam pamiętam ![]() Trochu imprezowałem, trochę pracowałem i piłem od czasu do czasu Z motorków to byłem w Ustrzykach MR 2375 Było zaajebioza! A tak to se jeździłem po wioskach, po złomowiskach Ok, Najlepsiejszego i do siego! ![]() RE: Jaki był Wasz ten mijający 2015 Rok - jurek_j - 31-12-2015 19:18:17 Coś mi się wydaje że będzie to wspaniały wątek w dziale trudne sprawy, ale nie będę zapeszał... Żeby nie było, że się tylko czepiam, to też posmęcę, co mi tam... Mijający pomaluśku 2015r przyniósł kilka porażek, ale też i sukcesów: - obroniłem tytuł inżyniera kończąc jednocześnie pierwszy stopień studiów, - mimo pierwotnego złego wyboru trafiłem na studia magisterskie na tą uczelnię, na którą chciałem, - udało mi się znaleźć fajną pracę w wielkiej fabryce, a potem zmienić na lepiej płatną, - póki co to chyba w tym roku najwięcej najeździłem km najeździłem 125p w porównaniu do poprzednich lat, - pojechałem jawą 250 na woodstocka i nawet udało mi się spełnić jedno z mniejszych marzeń w postaci snu na jawie... ![]() - udało mi się spełnić postanowienia noworoczne - nadal nie ważę więcej niż 100kg i fiat nie pali ponad 20l/100km - no i jak tu się nie cieszyć, skoro znów mi się udało?! ![]() Oby było przynajmniej tak jak jest, to będzie milusio. RE: Jaki był Wasz ten mijający 2015 Rok - stopek126p - 31-12-2015 19:18:49 W tym roku kupiłem sobie 2 komary rower reksio skonczyłem 25 lat miałem skońcczyc mojego rumpla czerwonego ale sie nie udało czyli jak zawsze nudny rok jak dla mnie RE: Jaki był Wasz ten mijający 2015 Rok - fosa - 31-12-2015 19:22:52 A ja w tym roku we wrzesniu poszedlem do nowej szkoly, rozpoczęłem ksztalcenie średnie. Kupilem w tym roku simsona s51 na zlomie, komara 2352 jak za darmo od kumpla z nowej klasy. Ogólnie uważam ten rok za średni bo utracilem tez ukochaną osobę ale jest dobrze. Udanego sylwestra ![]() RE: Jaki był Wasz ten mijający 2015 Rok - VRka :D - 31-12-2015 19:31:02 Taki rok....średnio ![]() RE: Jaki był Wasz ten mijający 2015 Rok - JGNZM - 31-12-2015 20:01:20 Cóż.... Kupiłem charta. To jako sukces. Jako porażka że kupiłem Charto-padło ![]() Ogólnie najlepszy zlot w Polsce czyli Rock blues i motocykle w Łagowie lubuskim ![]() Straciłem mnóstwo kasy... RE: Jaki był Wasz ten mijający 2015 Rok - Bartek - 31-12-2015 20:09:57 więc pora przyszła i na mnie.. Ten rok można powiedzieć był dobry i nie dobry. Zacznijmy od dobrych stron Znalazłem wymarzoną dziewczynę z którą jestem mega szczęśliwy (nie nie jest blondyną i ani nie ma rudych wlosow xD) Kolejnym sukcesem było zdanie egzaminu E.6 i to na dość wysokim poziomie teoria a praktyka to banał. Następnie wypad na olimpiadę do Częstochowy i zajęcie 16 miejsca w Polsce w dziedzinie mechatroniki Byłem w anglii trochę kasy też przywiozłem a następnie trochę przewaliłem nad naszym pięknym polskim morzem ![]() Parę okazji miałem do kupienia gratów do Opla ale jednak zrezygnowałem ![]() Upchałem części z fiata za dobrą kasę ![]() Co do motoru na razie pustka i czeka aż coś przyciągnę kiedyś ![]() Do tych złych stron można zaliczyć Małe problemy zdrowotne ale już jest wszystko okej teraz klasa maturalna więc dość dużo kosztuje mnie to wszystko.. a chcę dość wysoko zdać maturkę i tochyba tyle ![]() Szczęśliwego nowego roku ! ![]() RE: Jaki był Wasz ten mijający 2015 Rok - zygu21 - 31-12-2015 21:07:09 JA dostałem Rometa Kadeta i jestem z niego zadowolony . zarobiłem na kolędzie pieniądze na ogara 205 i to tyle RE: Jaki był Wasz ten mijający 2015 Rok - mr.Wueskowy - 31-12-2015 21:17:06 No cóż... Kupiłem Wueske! ![]() A, i miałem spotkanie z Policją... RE: Jaki był Wasz ten mijający 2015 Rok - Odrestaurator - 31-12-2015 21:23:57 W skrócie tragiczny, smutny itd. Najlepiej by było go wymazać z pamięci. Kadeta sprzedałem (albo to było w zeszłym roku? ![]() ![]() ![]() Minusy to sprawy myślę nie nadające się na forum... RE: Jaki był Wasz ten mijający 2015 Rok - kacperszkudlarek - 31-12-2015 21:28:35 MARZEC - zarejestrowanie się, ZAKOŃCZENIE remontu zetora 7211 ![]() KWIECIEŃ - kupienie simsona i rozpoczęcie jego remontu ![]() MAJ - kupienie zetora 5211 ![]() CZERWIEC - zakończenie roku szkolnego i zakończenie 5 KL oraz zakupienie zetora 4911 ![]() LIPIEC - kupienie przyczepy THK 5, zakończenie malowania zetora 5211 i ŻNIWA ![]() SIERPIEŃ - zakończenie wakacji xd WRZESIEŃ - rozpoczęcie roku szkolnego w 6 KL XD PAŹDZIERNIK - rozpoczęcie budowy nowego, naszego domu i zakończenie remontu przyczepy THK 5 ![]() LISTOPAD - MOJE 12 URODZINY ![]() GRUDZIEŃ - zakupienie kolejnej THK 5 i zakończenie roku 2015 ![]() podsumować rok na forum ogólnie gitara (chociaż i tak tu nie jestem rok i tak XD) ogólnie dziękuje wszystkim co mi pomogli w moich sprawach i ogólnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Jaki był Wasz ten mijający 2015 Rok - Tomasso94 - 31-12-2015 23:32:24 Ja uznaje ten rok za całkiem udany ![]() Co najbardziej rzuca się w mojej głowie to to że sprzedałem jedną Astrę i kupiłem drugą, potem przypadkiem dokupiłem se 126p ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Jaki był Wasz ten mijający 2015 Rok - Jurasik201 - 31-12-2015 23:46:24 (31-12-2015 23:32:24)Tomasso94 napisał(a): Ja uznaje ten rok za całkiem udany O jakim Jurku mówisz ? ![]() RE: Jaki był Wasz ten mijający 2015 Rok - Tomasso94 - 31-12-2015 23:48:35 Tym z _j na końcu oczywiście ![]() ![]() |