Romet 750 - nowe życie dla klasyka
|
Autor |
Wiadomość |
Emwu96
Nowy

Liczba postów: 26
Imię: Mateusz
Pojazd: Romet Pegaz
|
RE: Romet 750 - nowe życie dla klasyka
cześć,
przez święta zdążyłem już zrobić kilka rund w koło bloku i niestety jest kilka mankamentów.
Jeden z najbardziej uporczywych to zakupione opony Awina, których zakup okazał się sporym błędem. Oby dwie opony w wyniku mocnego sprasowania podczas transportu z Chin jak i pewnie samego magazynowania odkształciły się na tyle, że mimo kilku prób montażu w jednym z miejsc nie chcą wejść na swoje miejsce przez co jest bicie na jednym i drugim kole.
Obecnie próbuję odnowić Stomile, które były założone przy zakupie. Jedna jest dosyć mocno sfatygowana, zobaczymy co z tego wyjdzie. Być może uda sie je założyć i jeszcze trochę polatać.
Dodatkowo w tygodniu mam odstawić wadliwe opony Awiny do lokalnego magika, być może je zagotuje i guma się ułoży.
Jeśli nie to szukam jakieś alternatywy, czy ktoś może polecić konkretne opony, lub sklep gdzie dostanę w miarę jakieś rozsądnej marki opony: 16 2,25
Allegro przejrzane, rzuciły mi się tylko jedne w alternatywie do Awiny, opony: VEE RUBBER. Jakieś opinie?
Czy może znajdę coś innego? byle by pewnego, że nie przyjdzie shit pognieciony jak z papieru zwany oponą
|
|
04-01-2021 21:46:07 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Romet 750 - nowe życie dla klasyka - Emwu96 - 04-01-2021 21:46:07
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|