Klodian, obawiam się, że nie w tym roku tak jak zauważył też Odrestaurator - z tym, że mam już "pół motocykla" też trochę przesadziłem, jeśli patrzeć na to przez pryzmat skompletowania 100% oryginalnego pojazdu. Napisałem tak patrząc ze swojej perspektywy - mam tyle, żeby szkoda mi było się wycofać, taka wiecie, marchewa.
No i nie wykluczam wcale kupna czegoś bardziej kompletnego - jeśli nadarzy się odpowiednia okazja.
Jednak budżet z gumy nie jest - dlatego najwyższa pora skończyć projekt TS-3 - dopracować, nacieszyć się, a potem sprzedać komuś fajny (mam nadzieję, że takim będzie) motorower i zdobyć środki na dalsze prace. Amen.
Niemniej bardzo mi miło, że uważacie ten temat za ciekawy. Chciałem się z nim jeszcze trochę wstrzymać, dopóki nie będę miał czegoś więcej, ale też sam byłem ciekaw Waszego odbioru. No a poza tym każda pomoc jest mile widziana - może ktoś podrzuci jakąś ciekawą aukcję, coś doradzi, zauważy - nigdy nie wiadomo. Z resztą sama krytyka bywa często pomocna - wiadomo.
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.