(31-10-2020 17:13:17)joozek napisał(a): [...]
Nie zgadzam sie z tym że z czesci poskladasz prawdziwego klasyka. To nie ma sensu. O kosztach nie wspomnę. To i tak będą nadal poskladane części.
Przy takim projekcie musi byc baza - dusza pieknego oldtimera.
A ja zgadzam się z Tobą - chciał czy nie chciał - tu akurat masz rację.
Druga sprawa - co też Ci nie umknęło - więcej tu chyba zapału, niż sensu, choćby dlatego, że nie mam w tym żadnego doświadczenia. Tylko trochę (podkreślam: trochę) hobbystycznej wiedzy historycznej. I w związku z tym - nie wiem, czy dobrze robię, mam za to nadzieję jak najmniej "sknocić"
I dlatego rozmawiałem z osobami, które jakieś pojęcie o tym mają i doradzały mi właśnie polowanie na części w znośnych cenach. Chciałbym oczywiście trafić taką sensowną bazę, żeby przynajmniej odrobinkę tej duszy w niej było - lecz, to już pewnie jak się domyślasz - pieniąchy odgrywają istotną rolę. Aczkolwiek wcale nie jedyną. Czas pokaże.
(31-10-2020 17:13:17)joozek napisał(a): Przy okazji, pospiech wskazany jest przy lapaniu pcheł, a to co nazywasz rdza powierzchniową, nia nie jest.
Co fachowiec, to fachowiec. Tak, tu też trochę przechwaliłem stan tych części, ale tylko żeby podkreślić, że nie rozsypują się w rękach. Bo trochę lat już mają. Pracy oczywiście będzie z tym sporo. Coś za coś - były w miarę "tanie", choć to oczywiście pojęcie względne
Poza tym to jest choroba, sami wiecie.
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.