Tak, teraz gdy całość jest tak fajnie do siebie dopasowana ten db-killer razi nieco, ale to wiesz pewno. Jak dla mnie stoi też ciuńkę za wysoko, ale to też kwestia gustu, a za to najważniejsze, że sylwetka jest pozioma, poprawna. Nie jakiś cudak z przodem "do nieba" czy kołem 16" - elegancko.
Masz zamiar coś jeszcze przy nim wizualnie robić? Bo jak dla mnie to teraz zrobiła się całkiem fajna pozycja wyjściowa do czegoś widowiskowego, dopracowanego. Jakieś pastelowe kolory na rafkę/szprychy/piasty, ciekawy kolor (kolory) blacharki, może jakieś "nalypki", kierownica z rozpórką/gąbką, "dyplomatki" na opony... No albo zupełnie coś innego, głośno myślę, w każdym razie czekam z niecierpliwością na taki porządny, dopracowany, uczciwy showbike na naszym Forum
Polecam sprawdzić hasztagi na Instagramie (google jest mało precyzyjne i pokazuje dużo śmieci): #custommoped#mopedtuning czy #mopedlife dla przykładu - nie trzeba mieć konta. Nie wspominając już konkretnie o simsonowskich (= niemieckojęzycznych, ale że mają śmieszne literki - lepiej sobie spod jakiegoś zdjęcia "odkliknąć" i poszperać).
Mnie przytłacza skala zjawiska - podczas gdy u nas powstaje kolejny "fabryczny" 2375, do bólu nudny i nijaki, czy inne zwykłe Ogary, Charty - i inne pospolite Predomy - reszta świata się bawi tworząc ze swoich (oryginalnie także nudnych) Puchów, Zündappów, Mof, Simsonów czy Jawek - naprawdę ciekawe, niepowtarzalne pojazdy. Nie ważne w jakiej stylistyce, albo czy komuś się to podoba czy nie, bo gust wiadomo - każdy jakiś ma, ważne że oprócz świetnie zachowanych/ odrestaurowanych pojazdów jest miejsce także na indywidualność, nietuzinkowość, chęć wyróżnienia się z tłumu... A u nas - albo muzeum, albo jakieś ulepy z bakiem od ETZ-tki czy silnikiem od Wueski, przez wielu ojców tworzone...
Sory, że tak się rozpisałem u Ciebie w temacie, ale zwyczajnie sądzę, że Twój Ogar ma dużo potencjału. A skoro tak sądzę to tak piszę
W każdym razie - cały czas śledzę rozwój wydarzeń
29-08-2020 12:52:39
1 osoba postawiła piwo Jorginsson za ten post:1 osoba postawiła piwo Jorginsson za ten post. XPek_84 (06-27-2021)
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.