Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Zrr huragan
|
Autor |
Wiadomość |
jurek_1961
Uczeń
Liczba postów: 176
Imię: Jurek
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Zrr huragan
Tak sobie myślę, że skoro Carlnos sam siebie nazywa "zielonym", pewnie to jest Jego pierwszy taki rower. Z kolei nazwanie takiego roweru zabytkiem, jak czyni romet3kolory, też ma sens. I rację ma Jerry, że na pytanie - do jazdy czy na ścianę? - zawsze będzie sobie musiał odpowiedzieć Właściciel - no bo to Jego rower. Pewnie, że zawsze warto posłuchać opinii innych... Ale czy robić swój pierwszy rower "na ścianę", to jest jeszcze trudniejsze - moim zdaniem - pytanie...
Natomiast mój pogląd jest taki sam jak Jerrego. To powinno jeździć!!!! Jest w Gdańsku taki warsztat rowerowy, prowadzony przez byłego kolarza. Na wystawie wisi Huragan - "na oko" nawet całkiem podobny do roweru Carlnosa. Ale jakoś smutno tam wygląda - to oczywiście tylko moje zdanie. Mam Jaguara z końca lat sześćdziesiątych. Rama ma podwójną przelotkę do linki i nie ma przelotki po lewej stronie ramy (więc pewnie kiedyś była tam "wajcha"), jest też z rurek Reynoldsa. Jest to mój podstawowy rower do jeżdżenia i parę kilometrów już na nim przejechałem. Oczywiście, że o Niego dbam, bo mam świadomość na czym jeżdżę, ale na ścianę bym Go nie powiesił...
Zatem Carlnosie - jak napisał Jerry - decyzja należy do Ciebie, a my czekamy na kolejne zdjęcia.
|
|
20-06-2020 14:15:00 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Zrr huragan - jurek_1961 - 20-06-2020 14:15:00
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|