Nie to miałem w ogóle na myśli
To ja się chciałem wytłumaczyć, że dużo piszę, a postępy są nie wielkie a nie, że mi smutno bo nikt nic nie pisze
No i właśnie podziękować, że te dłużyzny czytacie
Szatek napisał(a):nie wiem co mogę napisać (jeśli nie mogę się do czegoś konkretnego odnieść), a na siłę nie chcę czegoś wymyślać
I to są święte słowa, czasami, jak to mój koleżka w ogólniaku zwykł odpowiadać naszej polonistce na... cóż, w zasadzie to każde jej pytanie:
koleżka z ogólniaka napisał(a):myślę, że tu już wszystko zostało powiedziane...
Tym bardziej pod moimi elaboratami
Szatek napisał(a):Ale mimo to, że nawet gdy nic nie napisze, to jeśli czytam dany post i chcę dać znać, że doceniam treść lub się z nią zgadzam (albo przynajmniej że to przeczytałem), to daję piwko.
Zauważyłem, sam z resztą stosuję ten manewr
Szatek napisał(a):zapewne dla wielu (...) forumowiczów, przykry i frustrujący jest brak jakiejkolwiek reakcji na ważny dla kogoś post
U mnie to zależy. Często-gęsto lubię sobie po prostu popisać i nie zawszę w związku z tym oczekuję reakcji, ale owszem - nie raz bywa to lekko frustrujące, zazwyczaj kiedy człowiek potrzebuje jakiejś burzy mózgów, czy po prostu konsultacji, a tu wszyscy nagle laga złapali
gregorian2008 napisał(a):Ta osłonka pasuje dobrze ? Bo myślę nad produkcją większej serii
W tej kwestii ciężko mi się wypowiedzieć, bo muszę się pozbyć mocowania pompki, żeby móc ją ustalić. A tego raczej też prędko nie uczynię, więc albo znajdź kogoś w potrzebie, kto szybciej będzie w stanie to zweryfikować, albo uzbrój się w cierpliwość Ale czujne oczko dojrzało swój wyrób, przyklejony z resztą do zdjęcia na taśmę izolacyjną
Szatek napisał(a):A co do samego tłumika, to napisałem do znajomego który ma oryginał i mieszka niedaleko Hartmanna - zobaczymy co odpisze
I to jest super-pozytywna wiadomość na koniec! Naprawdę wielkie dzięki - z oryginałem Hartmann na pewno by sobie poradził.
Możesz przekazać znajomemu, że jeśli by się zgodził to naturalnie jakoś mu to wynagrodzę
Dobra - kończymy, bo znów post na cały ekran mi wyszedł... Zatem życzę wszystkim wiernym, jak i tym okazyjnym czytelnikom oraz każdej osobie, która to dojrzy:
Zdrowych, Spokojnych i Wesołych Świąt, a także żeby nawet w Dyngusa silniki się Wam nie pociły
Pozdro!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-04-2020 19:31:39 przez Jorginsson.)
11-04-2020 19:28:35
3 użytkowników postawiło piwo Jorginsson za ten post:3 użytkowników postawiło piwo Jorginsson za ten post. seler1500 (04-12-2020), Szatek (04-11-2020), trzcinka (04-12-2020)
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.