Jaki był Wasz ten mijający Rok
|
Autor |
Wiadomość |
kacperszkudlarek
Dobro obywatela, celem partii!

Liczba postów: 1,015
Imię: Tak
Pojazd: Inny
|
RE: Jaki był Wasz ten mijający Rok
Co tu napisać? No w tym roku pierwszy raz byłem na zawodach wojewódzkich w drużynowej lekkoatletyce (reprezentowałem naszą drużynę w biegu na 1000m); Drugi raz ujarzmiłem polskie zwierze zwane bizonem (chodzi o kombajn  ); kupiłem wreszcie 50 t-1 z dokumentami, którego cały czas odnawiam, ale to już końcówka; Rozpocząłem naukę w technikum na kierunku Technik mechatronik, dzięki temu poznałem bardzo fajnych ludzi, jak i tych mniej fajnych... Ogółem mi ten rok bardzo się podobał, nauczyłem się że w tym roku przede wszystkim że uporem i ciężką pracą można bardzo wiele zdziałać, poznałem naprawdę fajnych ludzi na których mogę polegać i oni na mnie; narzędzi, doświadczenia i innego myślenia również doszło
Postanowienia na ten rok? Przede wszystkim odbudować formę z przed wakacji; znaleźć 'drugą połówkę'; wytrwałości 'na czereśniach' jak i na kierunku na którym sie znajduje; jeszcze więcej jazdy bizonem  ; powiększenia kolekcji; powiększyć swój mały warsztat;. Ogółem by ten rok co jest był poprostu lepszy od tego co był.
Szczęśliwego nowego roku!
|
|
01-01-2020 20:55:58 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości
|
|