Komar 2350 dziennik odbudowy mojego pierwszego moto
|
Autor |
Wiadomość |
rafal.jagielski1
Nowy
Liczba postów: 47
Imię:
|
Komar 2350 dziennik odbudowy mojego pierwszego moto
Witam,
Postanowiłem pomalu wziasc się za odbudowę mojego moto który od parunastu lat stał w garażu. Jako 14latek nim jeździłem... Teraz na codzień mam inny moto ale postanowiłem zrobić renowacje i przywrócić komarkowi pierwotny stan. Jest trochę do roboty i trochę sam niestety napsulem bo nie dbalo się o niego nalezycie.
No nic oto baza wyjsciowa. Zapewne będę miał pełno pytań do was bo widzę szeroką wiedzę w temacie. Sam trochę robiłem przy nim niestety trochę druciarstwa zrobiłem z czego nie jestem zadowolony. Ale teraz ma być lepiej. Trochę w niego już zainwestowałem jednak będę musiał jeszcze raz to po rozbierać i zrobić jak fabryka nakazała.... A może lepiej jak wy radzicie bo różnie z tą fabryka bywało hehe
OK zaraz opiszę co jest do zrobienia i co planuje zrobić i jaki jest status i zakres robót
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
A to jest to do czego daze (może jakieś jest forumowy... Zdjęcia pochodzą z google'a)
Oryginalnie chyba był coś taki
Ale taki kolor... Tzn pociemnial byl jak nim jeździłem i bardziej mi się taki podoba... I chyba zrobię coś pomiędzy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-04-2019 19:55:09 przez rafal.jagielski1.)
|
|
27-04-2019 19:45:18 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
Komar 2350 dziennik odbudowy mojego pierwszego moto - rafal.jagielski1 - 27-04-2019 19:45:18
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|