RE: Co kupiliście dzisiaj do swoich rowerów? + rowerowe znaleziska złomowe
::::Może nie znalezisko złomowe [po części tak], ale robiłem dzisiaj obsługę techniczną takiego oto Jubilacika dla sąsiadki
Nie dawno malowałem pod blokiem swoją Ukrainę kobita podeszła, zagadała czy nie mógłbym jej od kilku lat stojącego roweru przyszykować do wyjazdów na działkę.
Rower jak się okazało dostała od kogoś za darmo i był w stanie opłakanym. Błotnik przedni wyrwany ze swojego pręta w którym jeszcze tkwiła śrubka z kawałkiem blachy, tylny kończył się na mocowaniu bagażnika. Wszędzie luzy jak od morza do Tatr...
Procedura standardowa - wszystko rozebrać, przemyć wianki w benzynie, nasmarować i złożyć. Przedni błotnik udało się wyklepać i zamontować przy pomocy dużej podkładki. Tylny dosztukowałem od jakiegoś górala na złomie. Byłem akurat sprzedać grzejnik, pytam się złomiarza czy są jakieś rowery === a ile za ten błotnik? To plastikowe.
A bierz pan w cholerę.
Nic mnie to nie kosztowało, sąsiadkę czteropaka. Jak zrobiłem to teraz sam mam ochotę na takiego Jubilata po tuningu. Codziennie śmigałbym takim do roboty.
Pzdr
::::Dobra jedziemy Fiaciorem dalej na łowy. Come on!::::
XB3 украина, 78*790208
'85 Урал
Jubilat 2 Kowalewo x 2
/
Co kupiliście dzisiaj do swoich rowerów? + rowerowe znaleziska złomowe
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.