Kłejkowy 126elx - Spełnienie życiowego marzenia :)
|
Autor |
Wiadomość |
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,750
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Kłejkowy 126elx - Spełnienie życiowego marzenia :)
Weekend upłynął pod znakiem malucha
Przeprowadziliśmy ze znajomym mały serwis. Po pierwsze i dla mnie chyba najważniejsze, wyczyściłem w końcu gaźnik. Teraz maluch pracuje równo i nie "buja" na ssaniu jak wcześniej. Winowajcą było prawdopodobnie jedno z podciśnień, które było kompletnie zapchane. Oprócz gaźnika, zajęliśmy się też wymianą przewodów paliwowych i filtra paliwa, tego pękniętego reflektora, oraz poduszek skrzyni biegów. Wszystko gotowe było już w sobotę, ale przy ostatnich regulacjach gaźnika, linka gazu powiedziała sobie "dość"  Maluch został więc na kolejną noc u kumpla, a wczoraj zajęliśmy się wymianą urwanej linki.
Oczywiście nie byłbym sobą, gdybym czegoś przy okazji nie zepsuł  Mądry kłejk, pociągnął trochę nie za ten pancerz linki co trzeba i najwidoczniej wypiął linkę prędkościomierza ze skrzyni biegów
Także końcowo maluch jeździ lepiej, ale nie wiadomo jak szybko. Oczywiście linką zajmę się pewnie na dniach. Póki co jestem deczko "wygnieciony" po tych kilku dniach leżenia pod maluchem i wybieraniem piasku z oczu
A tutaj na koniec, zapodaję takie marne foto:
Lokalizacja bardzo pasująca do tematyki tego forum
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-06-2018 01:04:45 przez Quake96.)
|
|
11-06-2018 01:04:18 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Kłejkowy 126elx - Spełnienie życiowego marzenia :) - Quake96 - 11-06-2018 01:04:18
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|