Kłejkowy 126elx - Spełnienie życiowego marzenia :)
|
Autor |
Wiadomość |
Dawdzio
Hold my mustache!
Liczba postów: 2,609
Imię: Dawid
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Kłejkowy 126elx - Spełnienie życiowego marzenia :)
Z prawem jazdy się pośpiesz, od jutra miały wejść nowe przepisy, listki, kursy doszkalające płatne extra i inne badziewia. Nie wiadomo do kiedy przełożyli wejście tych przepisów.
Jedno pytanie: Dlaczego elegant? Dlaczego? Jakie zło cię podkusiło? Przecież to rdzewiało już na zdjęciach reklamowych (cwaniakuję a sam zrobiłem mojemu 601 remont za wartość twojego malucha, bo olałem porządne oglądanie i też mi wpadł w oko).
Maluchy idzie jeszcze dorwać w normalnej cenie, niecały rok temu z kumplem kupiliśmy czerwonego FL rocznik 1990 za stówę więcej.
Spróbowałeś metody na zachowanie czarnych? Wrzucałem kilkakrotnie link na forum.
Spojrzyj na złom, u mnie już trzy 126p były (a przynajmniej o tylu wiem), idzie tonę części wyrwać za grosze i można się już wtedy trochę pobawić, drzwi z fletnerkami założyć, wnętrze z FL, pomarańczowe kierunki na przód. Ogółem jestem wrogiem postarzania, ale tu to ten sam model no i masz tam trochę Cinquecento, trochę 126p. Zresztą jestem strasznym hipokrytą, bo sam kontynuuję dzieło poprzedniego właściciela w moim wynalazku.
Wzmożona kontrola społeczna złomowisk podstawą sukcesów w zdobywaniu interesującego mienia.
|
|
03-06-2018 23:15:48 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Kłejkowy 126elx - Spełnienie życiowego marzenia :) - Dawdzio - 03-06-2018 23:15:48
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|