Jaki był Wasz ten mijający Rok
|
Autor |
Wiadomość |
Chmielu17
Praktykant
Liczba postów: 372
Imię: Ardian
Pojazd: Romet 100
|
RE: Jaki był Wasz ten mijający Rok
Ja w tamtym roku "pogoniłem" kilka osób z swojego życia - bo byli fałszywcami, nie żałuję tego i pewnie nie będę. Pierwszego czerwca rozwalił mi się silnik w Polonezie, kupiłem drugi, który też sprawił parę problemów przy montażu. Z tym silnikiem Polonez przejechał 50km i zdechł, podejrzenie "doświadczonego" mechanika było, że cylinder padł. Zrezygnowany sprzedałem go pod wpływem emocji za parę groszy. Za jakiś czas przyjechał kupiec i powiedział, że przyczyna nie palenia na gar była bardzo prosta. Coś wpadło do kolektora ssącego, stopiło się i przyblokowało zawory, wystarczyło ściągnąć głowicę i to wyciągnąć. Ostatni raz zaufałem mechanikom.
Z innych spraw złożyłem silnik od Rometa, zacząłem przygotowywać nowe koła do niego, kupiłem silnik od Poloneza 1.6 i posłałem go dalej. Kupiłem Cinquecento Sportinga, po paru drut patentach. Pod koniec roku zdechł silnik w Zastavie.
W tamtym roku znalazłem nową pracę, ale też już mnie zaczęła wnerwiać, więc nie wiem, czy w tym roku jej nie zmienię. Zauważyłem, że zacząłem gnić przed kompem jak typowy nerd, więc w tym roku planuję, to zmienić.
https://www.facebook.com/Zastava-Mediter...847651863/ - moja Zastava 1100p Mediteran
|
|
01-01-2018 22:30:29 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Jaki był Wasz ten mijający Rok - Chmielu17 - 01-01-2018 22:30:29
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości
|
|