Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
z a w i a s
|
Autor |
Wiadomość |
Olivander
.

Liczba postów: 22
Imię: To
Pojazd: Inny Romet
|
RE: z a w i a s
(01-07-2017 09:57:06)pajak napisał(a): wszyscy wiedzą (ale nie powiedzą)
Acha. to wybaczcie Waszmościowie, że nader łacno Acanom turbowałem. (=szkoda czasu)
Na szczęście jest też klapprad.de i strony Mifa (o ile, jak wszystko, ten zawias tez "pożyczylśmy" z niemieckich projektów, to za chwilę skończę go rozkładać, a potem zacznę szczotkować i spawać, choć zapewne zawias wytnę i wstawię lepszy, z samochodowych drzwi).
Do wiadomości, to co jest mym awatarem i leży w walizce na lotnisku, kupiłem na bazarku na Olimpii, jako kłąb dezelu popelikanowego, po którym ktoś ze trzy razy przejechał samochodem. Zamiast polacko niedasić, naprawiłem: zespawałem, dałem przerzutke planetarną i alu sztycę na wzrost 190cm itd. Koszt do 100zł, w ciągu dwóch lat, za wszystko. Ostatnio jeździłem nim po Jordanii, po Petrze, po górach i grubym szutrze. Generalnie po miastach tu i ówdzie, bo mam pracę w której czasem podróżuję (jak mam, bo teraz nie mam kontraktu, więc dłubię w garażu, ale inspiracji szukałem zdaje się w niewłaściwym miejscu, out, EOT).
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-07-2017 11:59:47 przez Olivander.)
|
|
01-07-2017 11:56:52 |
|
1 osoba postawiła piwo Olivander za ten post:1 osoba postawiła piwo Olivander za ten post.
f126 (07-02-2017)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: z a w i a s - Olivander - 01-07-2017 11:56:52
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|