Nowe zdobycze, czyli nieśmiertelny Romet Pegaz i Romet Ogar 200
|
Autor |
Wiadomość |
Modzik79
Nowy
Liczba postów: 4
Imię: Miłosz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Nowe zdobycze, czyli nieśmiertelny Romet Pegaz i Romet Ogar 200
A więc tak w sumie dzieje się i nie dzieje,dokładnie to ogar ma jakieś problemy z jazdą,ale na dniach to ogarnę,udało mi się kupić nową detkę do Pegaza i linkę gazu do Ogara.
Ale niestety po założeniu nowej dętki nie było tak fajnie jak myślałem,strasznie dziwnie się nim jeździło,rzucało tyłem i łańcuch spadał,myślałem,ze to tylko wina nie naciągniętego łańcucha lecz po lekkim naciągnięciu nic nie pomogło,okazało się,że śruba wahacza jest nie przykręcona,oczywiście lata stania zrobiły swoje i przy próbie odkręcenia śruba się urwała,ale oczywiście zrobię to w najbliższym czasie.tak aktualnie wyglądają motorki:
Postanowiłem ogarnąć pomieszczenie aby Romety mogły spokojnie "odpoczywać"i nie przemieszczać ich z kąta w kąt i na dzien dzisiejszy wygląda to tak:
Ale aktualizuje ten wątek chyba najbardziej z tego powodu,że godzinę temu udało mi się wyrwać Ogara 200 w całkiem spoko cenie,O Ogarku powiedział mi Brat,a jemu kolega,a dokładnie,że na pobliskim złomie stoi Jawa 50,oczywiście później się okazało,że to nie Jawa tylko Ogar 200,ogólnie to stan średni bo silnik oddzielnie położony i koło też,głowica jest,ale właściciel ma poszukać jej w wolnej chwili.Oczywiście Właściciel zapalony Rometowiec,na hali miał Komara 3 i WSK,w domu podobno miał tego dużo dużo więcej,a Ogara sprzedawał bo już nie ma gdzie tego trzymać:
Te amortyzatory chyba od WSK-i ?
oczywiśćie trzeba go wyczyścić,zobaczyć jak silnik,ale najpewniej będę informowal o wszystkim
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-01-2017 17:16:15 przez Modzik79.)
|
|
05-01-2017 17:05:59 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Nowe zdobycze, czyli nieśmiertelny Romet Pegaz i Romet Ogar 200 - Modzik79 - 05-01-2017 17:05:59
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|