Jaki był Wasz ten mijający Rok
|
Autor |
Wiadomość |
Chmielu17
Praktykant

Liczba postów: 372
Imię: Ardian
Pojazd: Romet 100
|
RE: Jaki był Wasz ten mijający Rok
U mnie ten rok nie był taki zły, ale mógłby być lepszy.
Z początku roku tylko pamiętam drifty Polonezem z innymi kolegami też w autach marki FSO  .
W czerwcu kupiłem Ogara 200, znacznie za niego przepłacając. Dostałem reprymendę od szefa za to, że przystawiam się do jego "szwagierki". Od niej dostałem spektakularnego kosza, z resztą pierwszego w życiu i trafiłem do "friendzony". Niecałe dwa tygodnie później kupiłem wymarzoną Zastavę Mediteran. Chyba,to było na otarcie łez.
Na jesieni wnerwiłem się na pracodawcę i się zwolniłem z kebaba. Później szukałem pracy, ale z mizernym skutkiem. Szef namawiał mnie na powrót, ale się nie zgodziłem.
Pod koniec roku stwierdziłem, że muszę o tej dziewczynie zapomnieć i postanowiłem w tym nowym roku znaleźć jakąś branżę, by rozkręcić własny interes. Praktycznie dzień przed sylwestrem kupiłem całkiem okazjonalnie dwa przednie fotele IG Standardy z Poloneza, więc uważam to też za sukces, w międzyczasie wyczaiłem całkiem fajne AM6 do mojego Rometa, więc może w tym nowym roku w końcu nim wyjadę.
Podsumowując, gdybym nie popełnił paru błędów, to byłby naprawdę dobry rok.
https://www.facebook.com/Zastava-Mediter...847651863/ - moja Zastava 1100p Mediteran
|
|
02-01-2017 17:53:13 |
|
1 osoba postawiła piwo Chmielu17 za ten post:1 osoba postawiła piwo Chmielu17 za ten post.
joozek (01-03-2017)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Jaki był Wasz ten mijający Rok - Chmielu17 - 02-01-2017 17:53:13
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości
|
|