Jaki był Wasz ten mijający Rok
|
Autor |
Wiadomość |
komarinho
długodystansowiec
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/technik.png)
Liczba postów: 552
Imię: Paweł
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Jaki był Wasz ten mijający Rok
Ten rok był dla mnie przełomowy i wyjątkowo udany. Udało mi się napisać dobrze mature i dostać się na zamierzony kierunek na Politechnice. Najdłuższe wakacje w życiu wykorzystałem w wymarzony sposób. Ukończyłem ogara, który cały sezon służył mi wiernie dostarczając radości z przebytych bezawaryjnie kilometrów. W sumie zwiedzilem nim kawałek Bieszczad, zaliczyłem większość zlotów w okolicy i służył mi nie przerwanie jako główny środek transportu. W wakacje praktycznie był nie zastąpiony. Jeździłem nim do pracy, dzięki której spełnilem swoje marzenie o większym klasyku i kupiłem etz 150, której remont posunalem już dość daleko. Ogar skończył sezon z prawie 6000 kilometrów na koncie a MZ 30 grudnia dostała szkielkowanie silnika, skończyłem też całkowicie blacharkę, wszędzie jest już idealny nowy lakier. Udało się żyć w zdrowiu i szczęściu, czego sobie i wam życzę na ten nowy, kolejny rok. Wszystkiego dobrego forumowicze
Notatka od joozek, 02-01-2017 11:08:14
usuwam z tytułu wątku 2015
|
Mój Romet 100
Mój Romet Ogar 200
Moja MZ ETZ 150
|
|
02-01-2017 00:48:06 |
|
2 użytkowników postawiło piwo komarinho za ten post:2 użytkowników postawiło piwo komarinho za ten post.
Barto5050 (01-02-2017), joozek (01-02-2017)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Jaki był Wasz ten mijający Rok - komarinho - 02-01-2017 00:48:06
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości
|
|