(12-07-2016 10:00:18)JURI1200 napisał(a): Cześć ponieważ w internecie jest bardzo mało filmów o Monsterze postanowiłem nagrać swój (https://www.youtube.com/watch?v=kmodAxXC26A). Motorek bardzo fajnie się prowadzi (jest moim pierwszym, a pojechałem za pierwszym razem) mimo tego że jest niższy niż inne jest wygodny, a ja mając 180cm wyglądam na nim normalnie.
jeżeli macie jakieś pytania to piszcie.
Hej, dzięki za film, też kupiłem Monstera dla mojego syna.
Pytania:
1. Udało Ci się może znaleźć jakieś instrukcje serwisowe?
2. Nie denerwuje Cię logika działania zabezpieczenia przed ruszeniem z rozłożoną nóżką? W większych motocyklach działa to inaczej: odpalić z rozłożoną nóżką jak najbardziej możesz, o ile moto jest na luzie. I dopiero w momencie wbicia biegu, jeśli nóżka wciąż "sterczy", to moto zgaśnie. A w Monsterze niestety działa to tak, że bez jej złożenia w ogóle nie odpalisz silnika. Wg mnie to porażka, stąd też wcześniejsze pytanie o instrukcje, bo zastanawiam się, jak się do tego dobrać i przerobić
3. Jak w ogóle wrażenia z użytkowania?
Cześć instrukcję mam taką czerwoną i to wszystko co dostałem.
2.Denerwuje mnie to bardzo kiedy chcę rozgrzać moto żeby pojechać to muszę na nim chwilę posiedzieć i dopiero jechać, co do przeróbki to można by było wypiąć kabelek który za to odpowiada i włożyć do niego taki drucik który bo to łączył ale wtedy trzeba pamiętać o nóżce.
3.Jak na razie mam zrobione 300km i tylko tyle bo nadal moto nie
zarejestrowane a ja bez prawa jazdy. Pozdrawiam Juri (jak nie napisałem dokładnie to pisz)
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.