Jacuś16
Technik
Liczba postów: 895
Imię: Jacek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Umowa?
Powiem wam tak czy nawet umowe byście miał z tym gościem od jawy ze sie zamieniacie ale pewnie byś nie napisał tego ze zamiana tylko ty sprzedajesz jemu a on tb i w umowach (komisach) sa punkty ze wiesz co kupujesz i jesteś pełen świadomy co kupujesz i w jakim stanie i za jaka cene!!
Chyba ze z kolesiem sie wymieniłeś na próbe jeśli nie to miej żal tylko i wyłacznie do siebie! Możesz sie jeszcze sadzić ale moto nie jest wart tej zabawy bo sąd cie wiecej wyniesie więc...
Załatf to polubownie , powiec ze sie w domu mama krzyczy na cb ześ gówno dostał i chcerz sie spowrotem odmienić ale jak on nie bd chiał to nic nie zrobisz!
Weś sie chłopie w garść i zrób ta Jawe i jedzij , Jeśli ta tylko ta 3 jest zepsuta jak mówiłeś to weś poproś jakiegoś mechanika i ci pomoże i zrobicie ja!
No ale też miej do siebie troszkę żalu bo sam pisałeś jak ją katowałeś 85km/h wiec nie oczekuj od Jawa-y ze będzie chodziła wiecznie... bez jakiegoś nakładu czy ustawień a po drugie to nie jest już niestety nowe wiec ma sie prawo psuć
P.S to jest tylko i wyłacznie moje zdanie na ten temat i sorry za błedy
JEŚLI UDAŁO MI SIĘ CI W JAKIŚ SPOSÓB POMÓC KLIKNIJ ,,Pomógł''
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-02-2012 17:00:47 przez Jacuś16.)
|
|
28-02-2012 16:59:50 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Umowa? - Jacuś16 - 28-02-2012 16:59:50
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|