Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Brać czy nie?
|
Autor |
Wiadomość |
Walet
Jak popsuje to naprawi...
Liczba postów: 239
Imię: Denis
Pojazd: Inny
|
RE: Brać czy nie?
(26-10-2015 23:11:04)PompkaPL napisał(a): Kurde nie wiem gdzie szukać 2 oprócz neta. Złomowisko odpada- jedno w okolicy, a tam każdy każdego zna i będą mówić, że mnie na rower nie stać i na złomie muszę kupywać
Wstyd ? Ja powiem tak, to że będziesz jeździł dajmy na to Wigry ze złomu to żaden wstyd. Jeśli wygrzebałbyś gołą ramę w dobrym stanie, a potem kompletował to będziesz miał i zajęcie "Mamo jak coś to jadę na złom" i jakieś umiejętności nabędziesz. Pal licho że twój rower będzie stary i "brzydki" w porównaniu do dajmy na to waganta 2.0. Jeśli coś nawali to bierzesz rower do garażu i naprawiasz, a nie wołasz ojca żeby ci naprawił(niestety, niektórzy uczniowie nie potrafią zabrać się za wymianę dętki). Już samo to że jeździsz czymś co złożyłeś SAM! to powód żeby się tym szczycić i tym bardziej pokazywać się na tym "tworze" rówieśnikom. Co do tego że na złomie każdy każdego zna itp. to właśnie dobrze. W okolicy ludzie wiedzą że lubię ze złomu targać różne przedmioty i grzebać w rowerach, jeszcze na tym trochę zarobiłem przy naprawie koła dla koleżanki mamy z pracy lub innych pierdoł dla sąsiadek. Ta znajomość to korzyści, jeśli ktoś wywali na złom rower i właściciel odłoży go przy wadzę to już wiedza że w przeciągu 2 dni się tam zjawię. Mało to już człowiek powynosił za darmo różne części właśnie dzięki temu że mnie znają?
-No ja tu takie siodło dobre znalazłem no i to ile by trzeba za nie ?
+Pokaż je....... dobra weź je
-Do widzenia
Że już o Unitrze "Śnieżniku" nie mówiąc
|
|
27-10-2015 21:52:18 |
|
1 osoba postawiła piwo Walet za ten post:1 osoba postawiła piwo Walet za ten post.
Duduś (10-27-2015)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Brać czy nie? - Walet - 27-10-2015 21:52:18
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|