Wasze przygody
|
Autor |
Wiadomość |
Rafku
Drucidruci tu
Liczba postów: 1,821
Imię: Rafał
Pojazd: Romet 50-T-1
|
RE: Wasze przygody
No i w ubiegły długi weekend miałem (nie) przyjemność dwa dni! pod rząd spotkać służby drogowe...
Walczę sobie z ogarem, w końcu widzę, że wolne trzymie, jedzie jak torpeda, to bez zastanowienia poleciał ja przez wioskę i na drugą wioskę zobaczyć, czy może jakieś newsy się dzieją.
Podjechałem sobie pod tablicę ogłoszeń, poczytałem, odpaliłem jawę, gaz i oczywiście buuu, a tu nagle zna przeciwka policyjny jeep, no to ja szybko na pobocze i udaje, że silnik naprawiam, oni się zatrzymują, kierowca szybę opuścił i z tekstem 'Dowód rejestracyjny, ubezpieczenie OC, karta motorowerowa (WTF?)
Ja osrany mówię, że tylko tutaj wyjechałem z pod domu (a od domu z 5km byłem ), a ten do mnie 'Weź do chłopie pchaj do domu', na szczęście odjechali, poczekałem chwilę, odpaliłem to i pizd ze sprzęgła, jedynka, dwójka, trójka i znowu buuu, no i wtedy chyba najszybciej w mojej karierze pchałem jawe do domu i jak dopchałem to oczywiście już odpalała, ale chodziła ja totalne gów
Przez wieczór i następne rano jakoś ogarnąłem tego ogarka, odpalał jakoś jeździł, przejechał ja się i patrze, że amorki strasznie zastane mam, bo w ogóle na dziurach nie pracują. No to rozebrał ja wszystko, olejem przesmarował i wyjeżdżam na drogę, bez kasku, niczego, nawet w rękawiczkach roboczych, żeby sprawdzić czy dało to jakiś rezultat.
Nie oddalałem się daleko od domu, już chcę zawracać a tu straż graniczna podjeżdża dwoma KTM-ami i ta sama gadka. Teraz miałem już trochę gorzej, ale skończyło się tym, że kijem spuściłem powietrze z koła i pchałem do domu, a te sukinsyny pojechali sobie na kawkę do sąsiadki. Mieli szczęście, że nie jechałem crossem, bo by się musieli trochę wysilić
Taki niefart przez dwa dni, aż się boje na ogara wsiadać , crossem potem 50km zrobiłem (wiadomo świateł nic nie ma i nic )
Pony 50-M2 '82
Ogar 200 '88
50T1 '80
Komar 2351 '79
Mini ścigacz 50cc
Bemi Cross 110cc
Bashan ATV 150cc
|
|
10-06-2015 13:18:11 |
|
1 osoba postawiła piwo Rafku za ten post:1 osoba postawiła piwo Rafku za ten post.
Kanilox (06-10-2015)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Wasze przygody - Rafku - 10-06-2015 13:18:11
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|