Skalpelowa Rg-tka
|
Autor |
Wiadomość |
skalpel155
SzpachelMen

Liczba postów: 300
Imię: Mateusz
Pojazd: Inny
|
RE: Skalpelowa Rg-tka
1.5k żeby nie zatarcie to bym nie musial w nią wkładać hajsu
Lampa z tyłu? Szczerze mówiąc przed kupnem mi to się nie podobalo. po kupnie stwierdzilem "Jak jadę to Mam to w D*pie, i tak tego nie widze" i zostaje. w tym drugim suzuki miałem schowaną i szczerze mowiac, wyglada to jeszcze gorzej bo jest łysa d*pa jak bania tego z brazzersów 
Co do jazdy, jeździ fajnie, przed zatarciem jechalem +/-100 i jeszcze miała. teraz po dotarciu musze sprawdzić, bo na myjce dostalo mi sie wody w filtr itd i świece musze zmienic, ale 105 teraz z tym mułem jechałem nią  Przełożenia z przodu 17 z tylu 47 (oryginalnie 15 i 45 chyba) jest fajne przyspieszenie i prędkość. w trasie i tak jeżdże 80-85, wiecej mi nie trzeba szczerze mowiac  Mam 2 tłumiki sportowe, jeden byl zapchany jak dostalem, ale odepchalem go, drugi mialem do zielonej suzi (wydech proma) dospawalem koncowke, tamta rwala od 5k w zwyz, musze przelozyc do tej i sprawdzic zanim sprzedam go)
Co do przodu, jaki baniak? Szybkę jedynie przełoże tą przezroczystą do czarnych plastików jak je ogarne i będzie taka czarna bestyjka
Próbowałeś wysłać do mnie wiadomość? Pisz teraz. miałem pełną skrzynkę
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-11-2014 15:59:40 przez skalpel155.)
|
|
29-11-2014 15:59:06 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Skalpelowa Rg-tka - skalpel155 - 29-11-2014 15:59:06
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|