Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Romet Ogar Caffe 125 - walter_g BB
|
Autor |
Wiadomość |
walter_g
Nowy

Liczba postów: 5
Imię: Błażej
Pojazd: Inny Romet
|
Romet Ogar Caffe 125 - walter_g BB
Witam serdecznie!
Chciałem zaprosić do prezentacji mojego motorka - Romet Ogar Caffe 125 w kolorze biało-pomarańczowym.
rocznik 2014
pojemność 124,5 ccm
moc 10,7 KM
prędkość maksymalna 103 km/h - wg producenta
Po dwóch tygodniach posiadania mogę już conieco o nim opowiedzieć:-)
Moim zdaniem wygląd tego Rometa to absolutny hit - firma zrobiła strzał w dziesiątkę stylem caffe racer.
Ogarkiem jeździ się bardzo miło, kanapa jest wygodna, motor jest poręczny, nie za ciężki. Skrzynia biegów chodzi bardzo dobrze, chociaż czasem na światłach gdzieś "ginie" jedynka i muszę to jeszcze zweryfikować, czy to wina wyświetlacza, czy może mojego małego doświadczenia...
Demon prędkości to oczywiście nie jest - tak jak pisałem w przywitaniu - z caffe racera Ogarek ma dużo caffe, a mało racera 
Ale dla kogoś kto za kierownicą motocykli spędził mało czasu jest to można powiedzieć w miarę wystarczająca moc, żeby się wjeździć, nabrać doświadczenia i przy okazji nie stać się tzw. "dawcą organów". Śmiało w prospekcie Romet może pisać tak jak robi to Rolls-Royce - MOC - wystarczająca:-)
Zaznajamiając się z jego budową po zdjęciu osłonki akumulatorka odkryłem - wycinek z chińskiej gazety codziennej - jeżeli na forum jest ktoś, kto szuka prasy w tym języku to chętnie prześlę skan
|
|
14-08-2014 15:34:10 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
Romet Ogar Caffe 125 - walter_g BB - walter_g - 14-08-2014 15:34:10
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|