Ocena wątku:
- 3 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Mikro Oranż aka Pomarańczka :D Czyli Romet Salto ' 87 od BITER'a
|
Autor |
Wiadomość |
BITER
Praktykant
Liczba postów: 377
Imię: Maciek
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Mikro Oranż aka Pomarańczka :D Czyli Romet Salto ' 87 od BITER'a
Czas na ostatni dzisiaj post, zamykający ten tydzień przyjemnym ( tak myślę ) smaczkiem, który pozwoli nam umilić jutrzejszy dzień, który będzie spędzony przez większość naszej ekipy w pracy lub w szkole
Tak więcprzechodząc do meritum:
Odnalazłem chyba wszystkie klucze wielofunkcyjne jakie tylko posiadam, zebrałem je do kupy i uzupełniłem nimi narzędziówkę
Tak wygląda wszystko w komplecie:
Wiem, że nie wszystkie klucze z tego kompletu są Rometowskie ale swoją sylwetką takowe przypominają, dlatego bez jakiegokolwiek stresu mogę powiedzieć że te klucze są Rometowskie, z czystego przyzwyczajenia
A tak wyglądają same klucze:
(niestety nie wiem gdzie był w tym czasie Autofocus )
Postaram się za tydzień wpaść do zakładu, w którym mam praktyki i je trochę wypolerować, bo przydałby się im dawny błysk
Podsumowując: Dzisiejszy dzień zaliczam do bardzo udanych. Praca przy tym rowerze to czysta przyjemność, która nie dość że odpręża, odstresowuje, to na dodatek cieszy ( czytając posty to nawet nie tylko mnie ) Cieszę się z całego serca, że Pomarańczka Wam się podoba i z mojej strony możecie liczyć na co raz to nowe posty
I tym optymistycznym akcentem pragnę zakończyć ten dzień
Na nowy tydzień życzę wszystkim bezawaryjności Waszych sprzętów
PS: Serzie Ogar 205 - Z tym Torpedo to różnie bywa Są ludzie i parapety hehe
Romet Jubilat2 '86
Romet Pelikan '79
Romet Salto '87
Opel Corsa B 1.5 TD ISUZU 1995[/color]
Romet Wigry Kowalewo '97
|
|
11-05-2014 23:54:50 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Mikro Oranż aka Pomarańczka :D Czyli Romet Salto ' 87 od BITER'a - BITER - 11-05-2014 23:54:50
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości
|
|