Ocena wątku:
- 9 głosów - 3.89 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Wypatrzone na Allegro, Olx itp. - ZZR, Romet
|
Autor |
Wiadomość |
wnusiu94
Moderator Działu Rowerowego
Liczba postów: 3,184
Imię: Adam
Pojazd: Romet 50-T-1
|
RE: Wypatrzone na Allegro, Tablicy itp. - ZZR, Romet
(29-04-2014 00:12:30)bartoszek5k napisał(a): (28-04-2014 15:23:23)wnusiu94 napisał(a): No jak widać. Ja opycham bez malowania i co w związku z czym? Każdy chce zarobić po jak najmniejszej linii oporu.
Po linii najmniejszego oporu- tak mnie pani uczyła,bo to opór jest najmniejszy ,a nie linia-tak tylko mówię
O jakiś Ty mądry. Wiedz, że to tylko przysłowie. I tu Cię zaskoczę - jest takie przysłowie jak "Bierz nogi za pas". Przecież nie da się brać nóg za pas! Podobnie jak byki się nie cielą, a mawia się że "Bogatemu to i byk się ocieli". Magia!
Dosyć wykładu, czas się z czegoś pośmiać.
http://olx.pl/oferta/skladak-rowerek-row...5LbiB.html
Tego Pelikana sprzedałem jakiś tydzień temu obecnemu właścicielowi za 60zł. Miał czelność jeszcze wydziwiać, że opony są łyse. Po dobiciu targu nasłuchałem się, że rowerek bierze dla synka do nauki jazdy. Po upływie jakiś 3 minut dzwonił, żeby dorzuć mu osłonę łańcucha. No jeszcze czego? Synek ma chyba wybitny talent do nauki jazdy rowerem, że nauczył się tego w kilka dni. Tatuś oczywiście człowiek biznesu i myśli, że dostanie za ten szmelc 200zł. W dodatku - gdzieś wcięło boczne kółeczka, które dorzuciłem do Pelikana. Ciekawie, gdzie są? Może na allegro za 800zł? Ubaw po pachy, tarzam się po podłodze już którąś godzinę.
Legenda nie umiera nigdy. | Różowy Składak - Zapraszam!
|
|
29-04-2014 00:25:41 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Wypatrzone na Allegro, Tablicy itp. - ZZR, Romet - wnusiu94 - 29-04-2014 00:25:41
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości
|
|