Siemka !
Chciałbym wam przedstawić mojego rometka "dwjeście pjenć" mam go po dziadku on nim już nie jeździł z ok. 8 lat i tak stał w wilgotnym garażu , gdy się nim zainteresowałem to wyciągnąłem go z garażu i z bratem i jednym kolegą na marne próbowaliśmy rozbujać wał , w tym czasie zdążyliśmy urwać podnóżki itd. i nadszedł wreszcie dzień wkużyłem się więc młotek w dłoń drewienko w cylinder i walić 3x walnąłem i łożyska ożyły po jakimś miesiącu dostałem nowy gaźnik i romek o dziwo od pierwszego kopa zaczął ze mną rozmawiać a teraz do rzeczy Papierki jakieś były (może nawet są)
lakierek oryginał przebieg niecałe 2648 km !!! jak na takiego rometa to mało wiele w nim nie wymieniałem co do zrobienia to po pierwsze elektryka bo bíegami gaśić nie bd , potrzebny mu jeszcze remoncik generalny silnika albo nowe serce no i to tyle. Komentować !
PS. na zdjęciu jest inny bak bo tamten org. był dziurawy ale zalepiłem sory też za 1 zdjęcie jutro będzie więcej
,,Ja mu w gaz, a on mi zgasł''
,,Pcham go, ale mam go''
W garażu
1x Romet Ogar 205 '86
1x Wsk 125 w częściach kompletna '80
1x Wsk 175 KOBUZ od wujka za 3 msc mój 'xx
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.