Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Remont Rometa Pasata
|
Autor |
Wiadomość |
DamianPGN
Nowy
Liczba postów: 47
Imię: Damian
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Remont Rometa Pasata
(10-10-2013 02:00:28)van de loro napisał(a): klina wyjąłeś? jak nie to go rozwierć.
Jeszcze nie wyjąłem, na razie postawiłem rower i nic się z nim nie dzieję. Myślę, że będę miał robotę na długie zimowe wieczory
(10-10-2013 10:03:14)szymba napisał(a): Dlaczego chcesz go zepsuć przerabiając na ss? Masz fajne szpeje, złóż wszystko jak w oryginale, a jak nie chcesz to nie używaj biegów.
Zostawiając oryginał masz szanse jeszcze kiedyś na nim zarobić, szkoda psuć klasyka dla pogoni za modą.
Nie bardzo rozumiem też wymiany mostka, dlaczego chcesz tak bardzo podnieść kierownicę.
pozdr
Myślę kupić drugie koło z jedną zębatką, a koło z wolnobiegiem zostanie u mnie i w każdej chwili będę mógł je założyć, jeśli znudzi mi się jazda ss. Przerzutki i manetki zostawie, zawsze można znów zrobić na oryginał.
A co do mostka to nie lubie "leżeć" na rowerze, chcę mieć stylową szosówkę, ale także wygodną do pojeżdżenia, ale nad oryginałem także się zastanowię.
PS. Planuję zrobić rometa w jakimś nietypowym kolorze, tak żeby za bardzo się nie wyróżniał, żeby był taki niepozorny Myślałem nad białym z połyskiem, co wy na to?
|
|
13-10-2013 22:58:31 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Remont Rometa Pasata - DamianPGN - 13-10-2013 22:58:31
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|