Ocena wątku:
- 1 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Zakup zzr huragan
|
Autor |
Wiadomość |
needtofly
Nowy

Liczba postów: 89
Imię: Janek
Pojazd: Inny
|
RE: Zakup zzr huragan
ale czy favorit miałby malowany napis jaguar? :-) a jak myślicier, klamki hamulca są oryginalne? bo bardzo dobry stan 
btw. mój Jaguar jest nowszy niż te co pokazałeś dlatego, że mam przerzutki obie na górnej części dolnej rury ramy :-)
buyactivation ja miałem jeszcze ostrzejszy incydent, jechałem motocyklem po mieście, zepchną mnie z pasa typ w starej bmw 3 coupe, pokazał mi środkowy palec, dogoniłem go, jechałem za nim i zrobiłem to samo, zatrzymał się, wysiadł (w beemce było 5 karków) kierowca, podszedł do mnie, zaczął się rzucać i wywalił mi strzała w kask hahhaahhaa, rozciął sobie rękę, bo miałem otwartą szybkę, uciekł do auta, zaczął uciekać samochodem i omało nie potrącił kobiety na pasach... także niestety ale niektórzy ludzie nie potrafią używać mózgu hahaha, ale z tym rozcięciem łapy to mnie rozwalił... hahhaa, oczywiście mi się nic nie stało bo miałem kask i nic nie poczułem, jedynie byłem w szoku, że idiota wysiadł na środku ulicy, przed kamerami w środku miasta, kilometr od komendy głównej policji.... Polska to jednak stan umysłu hahhahahha
www.jsowa.pl - moje fotograficzne portfolio
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-07-2013 11:11:57 przez needtofly.)
|
|
21-07-2013 10:44:20 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Zakup zzr huragan - needtofly - 21-07-2013 10:44:20
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|