Ocena wątku:
- 1 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Zakup zzr huragan
|
Autor |
Wiadomość |
BITER
Praktykant
Liczba postów: 377
Imię: Maciek
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Zakup zzr huragan
Hah, to widzę że nie tylko u mnie cyrki się dzieją U mnie w mieście jest tak że jeździ bardzo dużo TIR-ów. (tranzyt przebiega przez środek miasta, każdy nazywa to obwodnicą przez centrum) . Jadę sobie raz Pelikanem i patrzę że mam zielone, to już się wtoczyłem na pasy i sobie jadę aż tu nagle za plecami słyszę klakson TIR-a i mega dodanie gazu aż po odcięcie. Facet z TIR-a miał już dawno czerwone a mimo to wjechał sobie jak gdyby nigdy nic na skrzyżowanie i jeszcze mnie popędzał, bo co to nie on " jest masa - jest władza".
Albo jeszcze mi się przypomniała jedna historia:
W centrum miasta zaczęto przerabiać park na plac. Oczywiście do użytku był przeznaczony tylko jeden pas ruchu i 1.5 metra szerokości chodnik.
Bardzo mi się spieszyło a szedł typek jakiś tak, że nie można było w ogóle go minąć. Dzwonię dzwonkiem chyba z pół minuty a ten nic- idzie dalej nawet się nie przesunie taka święta krowa.
Aż się wnerwiłem zjechałem na ulicę gdzie samochody jadą w przeciwnym kierunku i go wyprzedzam i wymyślam na niego na głos co tylko się da, żeby usłyszał. Jak on to usłyszał tak zaczął na mnie się drzeć że mogłem go poprosić ładnie, podkreślam ŁADNIE i wtedy bym mógł przejechać a nie jak do zwierzęcia dzwonkiem sobie dzwonię. No myślałem że tam wrócę i go zastrzelę, jednak jechała na mnie ciężarówka i musiałem szybko uciekać na chodnik. Ale myślałem że krew mnie zaleje .
Błogosławieni ci, którzy nie mają takich problemów z pieszymi.....
Romet Jubilat2 '86
Romet Pelikan '79
Romet Salto '87
Opel Corsa B 1.5 TD ISUZU 1995[/color]
Romet Wigry Kowalewo '97
|
|
21-07-2013 01:23:05 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Zakup zzr huragan - BITER - 21-07-2013 01:23:05